Amuzante/comice despre de slabire

Slăbește comic

Iaurtul îngrașă!

Slabeste fara se renunti la mancarea gustoasa Luni, 17 Noiembrieora Multe persoane nu-si dau seama ca pot pierde kilogramele in plus fara sa renunte la mancarea gustoasa. Poti slabi si fara sa mananci mancare lipsita de savoare.

Nimic mai simplu decât să slăbești. Eu țin un calcul al punctelor și mănânc orice, dar NU depășesc 40 de puncte, dar mănnânc orice! Macaroane, de pildă.

Pierderea în greutate ewyn

O porție de macaroane de puncte. Iau o porție și mănânc o macaroană — 7 puncte! Mai am voie O chifteluță — 17 puncte, un sfert de chifteluță — 4 puncte și 25 de punctișoare.

pierderea în greutate a atacului corporal

Îmi mai rămân 28 de puncte și 75 de punctișoare. Mă duc pe jos până la Adunații Copăcei, 30 de km, dau jos 3 kg, asta înseamnă minus 26 de puncte, deja pot să mănânc un crenwuști, coaja doar, dacă e de plastic, mai bine, asta înseamnă minus 4 puncte!

Mississauga pentru pierderea în greutate

Iau un ceai, fără zahăr și o iahnie, fără fasole, dar cu muștar — minus slăbește comic puncte. Asta înseamnă că i-am păcălit! Sunt ca la-nceput!

scădere în greutate inspirație zilnică

Am voie 40 de puncte! Pot să fac un șnițel vienez, dar fără carne, fără pesmet și fără ouă.

  • Cum să slăbești în mod normal
  • Slabeste fara se renunti la mancarea gustoasa
  • Cura de slabire pe baza de fructe

Îl fac din morcovi! Are și vitamină, are și săruri minerale, dacă ar avea și gust Dar pentru gust iau un grapefruit cu sare și două savarine, fără frișcă — 24 de puncte.

Mănânc numai o savarină, asta înseamnă că mi-au rămas numai de la savarină 12 puncte.

  1. Pin on Bancuri amuzante
  2. Cel mai bun exlax pentru a pierde în greutate
  3. Во время долгой езды на страусозавре он порекомендовал Арчи воспользоваться предоставлявшейся возможностью для общения с солдатами, чтобы уже здесь попытаться разоблачить ложь об октопауках, которую распространяли в Новом - Это существо, - громким голосом объявил Ричард, после того как пленников обыскали и любопытные окружили их, - и есть октопаук, как мы их называем.
  4. Семья узнала от Орла, небиологического существа, созданного разумом Узла, что подобные Раме аппараты предназначены, чтобы собирать и каталогизировать всю разнообразную информацию о расах космоплавателей, населяющих нашу Галактику.
  5. Николь обернулась, чтобы поглядеть на своего спутника-инопланетянина.
  6. Dieta cu fructe şi legume - eşti pregătită s-o urmezi?, cura de slabire pe baza de fructe
  7. Cura de Slăbire

Iau o bomboană — 90 de puncte Baia Mare. Dar ce-s nebună?!

Slabeste fara se renunti la mancarea gustoasa

Iau o bomboană cu ciocolată umplută cu vișină și mănânc numai sâmburele și completez cu un spanac cu ochiuri, dar nu 2, 16 ochiuri: 8 pe față, 8 pe dos. Datorită efortului câștig puncte și pot să mănânc o felie de cozonac cu stafide, dar numai stafidele. O lintă și-un tăiețel.

pierderea de grăsime epidurală

Și-un ceai. Slăbește comic o slăbește comic de slăninuță, și-un covrig, mănânc doar gaura și iau și-o salată, cu ouă Documente similare cu Cura de Slăbire.