Octavia Geamănu A Slăbit 9 Kilograme După Naștere | Libertatea

Slabire octavia

Conținutul

slabire octavia

De Livia LixandruSâmbătă, 03 decembrieOctavia Geamănu a slăbit 9 kilograme după naștere și asta fără să facă prea mare efort. Vedeta a povestit pe blogul slabire octavia, cum este viața de mămică și cine o ajută la creșterea bebelușului.

slabire octavia

Octavia Geamănu a slăbit 9 kilograme, într-un timp record. Prezentatoarea tv a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu aproape două săptămâni, iar acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

slabire octavia

Este o mamă fericită și dispusă să facă orice sacrificiu pentru micuțul ei. Ador fiecare moment și tare ma amuz când îmi amintesc cum mi se dilatau pupilele pe la 3 dimineața atunci când citeam povestirile altor mamici, de-a dreptul îngrozite.

Mă uit la el cum doarme și încă nu imi vine să cred ca e al meu. Lucrarea vieții mele.

Tot ce știu, pot și am îmi doresc să îi ofer în fiecare secundă de când l-am ținut prima dată în brațe. Sunt sigură ca nu aș fi atât de relaxată slabire octavia nu i-aș avea aproape pe mama, sora și soțul meu.

slabire octavia

Și, recunosc că mă simt și mai bine când mă urc dimineța pe cântar și văd cu ce rapiditate pierd din cele 18 kg acumulate în sarcină.