Movicol pliculete

Slabire movicol, Movicol (macrogol)

slabire movicol

Securitate Pentru produsele medicamentoase: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Pentru produsele medicamentoase de uz veterinar: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului veterinar sau farmacistului.

S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

AVP nu este un preț de vânzare recomandat de producător. Slabire movicol este un preț stabilit liber de către fiecare farmacie pentru medicamentele eliberate fără prescripție medicală, dar care se încadrează în limitele prețului de vânzare practicat în farmacii iar în anumite cazuri de exemplu, pentru copii sub 12 aniprețul produselor se stabileste de către casa de asigurări de sănătate.

slabire movicol

Această metodă de plată nu este disponibilă în țara dvs. Țară factură "Costurile de transport" 4 Preț până la epuizarea stocurilor Bine ați venit la Eumed.

slabire movicol

Noi suntem o farmacie autentică Germană, cu o istorie de 3 generații de farmaciști și suntem încă aici pentru că ne place ceea ce facem. Prin activitatea noastră vă punem la dispoziție o gamă variată de slabire movicol, cosmetice și remedii, toate aflate la un click distanță, aduse direct din Germania.

SLABIRE - PIELE LASATA - MARATHON

Nume utilizator.