Cum poți scăpa de cinci centimetri din talie în opt săptămâni

Slabire aberdeen

Conținutul

  Aceasta este concluzia comunicata de un cercetator la slabire aberdeen conferinta anuala a Societatii Europene de Reproducere si Embriologia Omului.

  slabire aberdeen obiceiuri de stimulare a pierderii în greutate

  Slabire aberdeen Ghiyath Shayeb, de la Universitatea din Aberdeen, Marea Britanie, a declarat ca cercetarile sale au dorit sa arate ca barbatii cu un indicele de masa corporala mare au prezentat volume mai mici de lichid seminal si o proportie mai mare de spermatozoizi anormali. Shayeb si colegii au studiat rezultatele analizei lichidului seminal provenind de la barbati de la Centrul de fertilitate Aberdeen, care au prezentat dificultati in conceperea unui copil.

  slabire aberdeen potrivire subțire a corpului

  Slabire aberdeen cont slabire aberdeen de alte caracteristici care ar putea interfera cu analiza, cum ar fi fumatul, consumul de alcool, varsta, problemele sociale, precum si durata de slabire aberdeen cu abstinenta de la sex inainte de a produce o mostra de material seminal pentru analiza, oamenii de stiinta au urmarit o posibila relatie intre IMC si calitatea materialului seminal.

  Analiza a aratat ca barbatii din grupa B, care a avut un IMC optimau prezentat un nivel mai crescut de sperma normala decat in alte grupuri.

  slabire aberdeen cele mai bune rezultate ale femeilor pentru pierderea în greutate

  De asemenea, ei au avut un volum mai crescut de lichid seminal. Nu a fost nici o diferenta semnificativa intre cele patru grupuri, in ceea ce priveste concentratia spermei sau motilitatea.

  slabire aberdeen pierderi în greutate nl

  Concluziile noastre sugereaza ca barbatii supraponderali care au incercat sa conceapa un copil cu partenerii lor, ar trebui mai intai sa incerce sa atinga o greutate corporala cat mai aproape de ideal. Adoptarea unui stil de viata sanatos, un regim alimentar echilibrat, si un program de activitate fizica regulata, conduce la normalizarea IMC, in marea majoritate a cazurilor. Pe langa lunga lista de slabire aberdeen pe care le cunoasteti ca rezultat al unei greutati corporale optime, se adauga si producerea de material seminal de calitate.

  slabire aberdeen pierdere în greutate rușinoasă

  Este nevoie de mai multe studii pentru a afla exact cum afecteaza obezitatea productia de material seminal, a spus dr. Nu slabire aberdeen inca un raspuns concludent, dar consideram ca este o chestiune importanta, care ar trebui sa se bucure de o mai mare atentie.

  Acest articol a fost vizualizat de ori. Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii. Adauga un comentariu.

  slabire aberdeen incapabil să slăbească nhs