Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carne de cal.
#46
(08-15-2014, 06:02 PM)NICK a scris: Tu nu citesti ce s-a discutat inainte intr-un topic?

Wink) e prea mult de citit..Wink)
#47
(08-15-2014, 08:53 PM)Mihai a scris: Wink) e prea mult de citit..Wink)

Asa se pare Smile
[b]Education's purpose is to replace an empty mind with an open one.[/b]
#48
(08-05-2014, 01:05 AM) a scris: Daca ti-e frika ca e calul bolnav, o fierbi bine si aia e, nu mai rezista nici o boala la temperatura aia,Calul asta saracul si-a rupt gatul singur...era viu cnd l=am luat noi, dar cred ca in 1-2 zile murea,,

se congeleaza....majoritatea bacteriilor dispar prin congelare

Beneficiile de carne de cal pentru câini.
Carnea de cal este foarte hrănitoare. Cunoscută pentru aportul caloric sale moderate, în comparație cu alte produse din carne, din cauza un conținut de grăsimi mai mic (1 g / 100 g produs).
Conținutul de proteine ​​din carne de cal este ușor mai mare decât cea de vită. În ceea ce privește mineralele, este principala sursă de fier acasă după carne, organe și viscere (sânge, ficat), care, împreună cu cantitatea mare de mioglobina (pigment) conferite de culoare roșu intens. Conținutul său în carbohidrați este mai mare decât în alte tipuri de carne, care îi conferă gustul dulce caracteristic.
Datorită caracteristica sa componență, este usor de digerat, de aceea este recomandabil consumul și mai ales în hrănirea câinilor cu anemie Deficitul de fier prin boli cum ar fi leishmanioza .
Carne de cal este cea cu mai multe proteine. Aproape 20% din compoziția sa ceea ce face ca la acest tip de produse alimentare, sau ceea ce este același lucru, 20 la 100 de grame de carne de cal sunt proteine.
Conținutul ridicat de zinc din carne de cal face asimilarea corp și depozitarea de insulină. Zinc care conține această carne, contribuie la maturitatea sexuală și de a ajuta în procesul de creștere, precum și ca fiind benefic pentru sistemul imunitar si vindecarea ranilor, ajuta la metabolizarea proteinelor. Fiind bogat in zinc, acest alimente ajuta, de asemenea, la combaterea oboselii și este implicat în transportul de vitamina A la nivelul retinei.
Mese de informații nutriție de carne de cal
Mai jos este un tabel cu un rezumat al principalelor elemente nutritive de carne de cal
Calorii 108 kcal.
Fat 2,70 g.
Colesterol 54 mg.
De sodiu 44 mg.
Carbohidratii 0,40 g.
Fiber 0 g.
Zaharuri 0 g.
Proteine 20,62 g.
Fier de calcat 4,80 mg.
Calciu 9,20 mg
Vitamina A 21 ug.
Vitamina B12 3 ug.
Vitamina C 0.00 mg.
Vitamina B3 6.60 mg.

Făină de pește
DESCRIERE
făină de pește pentru câini , naturale și durabile, ofera o sursa concentrata de proteine ​​de inalta calitate si grasimi bogate in omega-3/6, DHA si EPA pentru câine.
Proteine: proteine ​​din făină de pește câine prezintă o proporție ridicată de aminoacizi esențiali într-o formă foarte plăcută la gust, mai ales de metionină, cisteină, lizină , treonină și triptofan. Firește prezente în peptidă, ele pot fi utilizate cu eficiență ridicată pentru a îmbunătăți echilibrul general al dietetice aminoacizi esențiali.
Grăsime: grăsimea îmbunătățește în general echilibrul de acizi grași din raportul de alimentare restabilirea forme de omega 6: omega 3 până la 5: 1, care este considerat optim. Grăsimea în multe diete conține în prezent un raport mult mai mare. Cu raportul optim și acizi grași Omega 3 DHA si EPA furnizat ca starea generală de sănătate a animalului este îmbunătățită, mai ales în cazul în care există o dependență mai puțin pe medicamente de rutina. O sursă alimentar de rezultate DHA si EPA în acumularea acesteia în produsele de origine animală. Aceasta, la rândul său, va ajuta la echilibrarea omega 6: omega 3 in dieta de oameni și să ofere preformat DHA si EPA necesar pentru dezvoltarea copiilor și prevenirea multor afectiuni ale sistemului circulator, sistemul imunitar și condiții de reducere inflamatorii.
Energie: Făină de pește este o sursă concentrată de energie pentru câine . Cu 70% până la 80% din produs sub formă de grăsimi și proteine ​​digerabile, conținutul de energie este mai mare decât multe alte proteine.
Minerale și vitamine: făină de pește are un conținut relativ ridicat de minerale precum fosfor, sub formă disponibilă pentru St Bernard câine. Acesta conține, de asemenea, o gamă largă de oligoelemente. Vitaminele sunt prezente la niveluri relativ ridicate, cum ar fi complexul de vitamine B, inclusiv colina, vitamina B12 și A și D.
Contribuie considerabil :
Un sistem de sănătate cardiovascular cainele flux bun de sânge, tensiune bună și colesterol bun, ritm cardiac stabil și scăderea riscului de ateroscleroza.
Al buna functionare a sistemului imunitar: risc mai mic de a dezvolta inflamație reumatice și articulare în câine , mai puține alergii (rinita alergica, astm) și rezistență îmbunătățită. ".
Când echilibrul mental bun câine .
Unul, mai uscat, mai puțin predispuse la eczeme sau psoriazis contribuie la combaterea piele sanatoasa leishmaniasis în câini.
Când echilibrului hormonal : risc mai mic de infertilitate, sindromul premenstrual sau probleme în timpul menopauzei.
La echilibru al metabolismului: risc mai mic de diabet zaharat de tip II sunt supraponderali sau foarte potrivite în câine .

Ulei de pește


Efectele benefice ale uleiului de pește pentru câini .
Datorită importanței sale potențial pentru sănătatea umană de câine , a fost studiat în profunzime uleiul de pește . În ceea ce privește bolile cardiovasculare, sa ajuns la concluzia că îmbogățirea dietei cu acizi grași Omega 3 nu numai a scazut mortalitatea, ci și mortalitatea din cauza unui atac de cord. Mai mult decât atât, se pare ca acizii grasi Omega 3 stabiliza ritmul cardiac și, prin urmare, nu este surprinzător faptul că un studiu la 11324 de pacienti au ajuns la concluzia că ar trebui să ia în considerare utilizarea de acizi grasi Omega 3 ca un element al unei strategie cuprinzătoare de prevenire secundară după infarct.
În plus, acizii grasi Omega 3 proprietati imobiliare-inflamatorii prezente. Deoarece unele dintre ele sunt, de obicei, în artere, acizi grași omega-3 pot ajuta pentru a modula favorabil evoluția aterosclerozei. De asemenea, au efecte pozitive împotriva reumatism sau inflamație la nivelul pielii (psoriazis, eczeme) și influențează pozitiv efectele debastadores de leishmanioza .
Acizii grași esențiali sunt esențiale structurale și funcționale la nivelul creierului și care joacă un rol în compoziția membranelor celulare în producția de prostaglandine și transmiterea stimulilor. Prin urmare, putem stabili o relație între deficitul și dezvoltarea de tulburari mentale, cum ar fi depresia, tulburarea de deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD) ..
O contribuție de acizi grasi Omega 3 in timpul sarcinii poate ajuta la prevenirea nasterii premature de pui, naștere favorizează rapid și menține buna dezvoltare a creierului și ochii catelul. În ceea ce pentru mama, nu va fi un risc mai mic de depresie post-natala.

cazul în care câinii sunt carnivore, care provin exclusiv de la o dietă pe bază de carne, atunci de ce sunt alimentele comerciale sunt alimente pentru animale de companie comerciale efectuate cu incluziuni astfel de sume mari de carbohidrati?
Acest scurt istoric al hrană uscată animale de companie comercială ajuta explica de ce cele mai multe alimente comerciale au fost dezvoltate pe baza unui confort care să reflecte interesele economice, mai degrabă decât de sănătate pentru animale de companie.
deoarece apariția de alimente uscate în 1860 și popularității sale masive în 1970 , majoritatea producatorilor de alimente pentru animale de companie s-au concentrat asupra costurilor și avantajul economic în detrimentul nutriție.
Această abordare explică predominanța de cereale ieftine produse de baza si derivate ..

1860 | Primul mâncare pentru câini uscat
. • Primul alimentele făcute special pentru câini a fost creat de către un electrician american, James Spratt care a creat "perropastel" - bazat pe grâu, legume, carne și sânge
• Alte companii au urmat, coacere toate alimentele în cuptor.
1930 | Marea Depresiune ,
. • În 1930 a văzut introducerea de ingrediente uscate, cum ar fi carne de Gaines Food Company
• Pentru companii precum Nabisco, Quaker Oats și General Foods, în piețele emergente reprezintă o oportunitate de piata folosind produse ca o sursă profitabilă de venit și costuri mai mici.
• Acesta este în acest moment că un fel de carbohidrati Maxiva sunt introduse.
• În anii 1960 , noi dezbateri pe masa, dezvăluind ca producătorii de produse alimentare pentru animale de companie s-ar introduce o pierdere de cereale și carne, care au fost improprii pentru consum Humanao. • În anii 1970 , eficiență economică prima a fost bazat pe crearea de produse alimentare de câine ambalate. • companii de produse alimentare au început câine de etichetare pentru a merge informare a consumatorilor cu ingrediente încorporate.
1970 Dietele speciale
• Formule pentru boli sau tulburări specifice în animale de companie - diete speciale încep să prolifereze cu un nou ambalaj și etichete.
• Shopping pentru hrană pentru animale de companie extins supermarket la veterinar.

1980 | sosirea "PREMIUM SUPER"
• vândut formulele cele mai nutritive și oferă diferite pentru toate etapele vieții,
marea majoritate a "Premium" este folosind aceeași formulă de cereale mare,
carbohidrați de înaltă ., scăzut în carne și scăzut în proteine
​​În timp ce medicii veterinari efectua servicii atat de necesare pentru animalele noastre de companie, aceste servicii nu include: a) vânzarea produselor alimentare pentru animale de companie, și b) administrarea de consiliere nutrițională. Medicii veterinari primi foarte puțin antrenament nutritivă. Instruirea pe care o primesc este de multe ori administrat de aceeași multinacionale a cărui alimentare companii care vând alimente pentru animale de companie. Experienta sa in nutritie vine din convingerea greșită că câinii sunt omnivori și pot fi menținute la un conținut ridicat de carbohidrați.
1990 CONSUMATORILOR
• În calitate de consumatori recunosc rolul de nutriție în viața lor, a început să citească etichetele produselor alimentare pentru animale de companie mai mult.
• Acest lucru a dus la așa-numitele alimente "holistice" și producătorii au început să promoveze
ingrediente specifice (cum ar fi organic), care au apelat la oameni.
• Aproape toate "holistice" alimente de cereale rămâne și carbohidrați.

2000 | TRECUT
mai multe lucrurile se schimba, cu atât mai mult ei rămâne la fel! În timp ce pe piață evoluează hrană pentru animale de companie, alimente pentru animale de companie se bazează pe
ingrediente foarte procesate, care conțin mai mult de 50% cereale și bogata in carbohidrati.
• În ciuda tuturor alergii și boli care afectează animalele noastre de companie.
• Deși consumatorii de azi sunt mai bine educați și mai conștienți de
ingredientele din alimente dumneavoastră pentru animale de companie - cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de măsurile importante ale calității și cantității de carbohidrați în alimentele lor.

trageti singuri concluzia.....
1 cainele e carnivor si nu omnivor
2 sunt multi impotriva acestui concept gen iubitori de animale.....gen sacrificare cal sa nu uite de primul punct
3 sunt adeptul mancarii raw ( crud) cainele se trage si are aceeasi structura ca si lupul (stomac)....carnea nu se fierbe se congeleaza pentru a fii siguri se poate face si test
in completare de ce lupul vaneaza mai mult iarna ca vara?
4 cand aveti o astfet de dieta bogata in proteine...supuneti si cainele la miscare....
#49
(08-04-2014, 11:27 PM) a scris: Si eu as mai cumpara dar imi e teama ca m-a speriat unul cum ca as putea da peste vre-un cal care a avut anemie infectioasa. Am un prieten care a cumparat data trecuta si ar vrea sa cumpere iar, dar nu stiu 100% cata incredere sa am in cei de la care cumpara
(08-05-2014, 07:33 AM) a scris: Nu se poate testa?

Am aflat intre timp ca e foarte safe, si daca ar avea anemie infectioasa calul, nu se transmite la caine. Alte boli, specifice bovinelor nu le face
[color=#0000CD]Nihil sine Deo ![/color]
https://www.facebook.com/notes/cure-mircea/credinta-ortodoxia-dumnezeu-pe-scurt/663991406957094
[img]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=966941123328786&set=a.374285852594319.85396.100000387222708&type=1&theater[/img]
http://pitbullclub.ro/shana-bucuresti
#50
(10-11-2014, 03:02 PM) a scris: Am aflat intre timp ca e foarte safe, si daca ar avea anemie infectioasa calul, nu se transmite la caine. Alte boli, specifice bovinelor nu le face

mare atentie calul poate face o anumita forma de T.B.C. care uneori nu e vizibila la animal , aceasta forma de T.B.C. se transmite atat la om cat si la caini !
Un medic vet mediocru din ori ce comuna sau oras poate sa faca a o analiza a carnii !
Daca cineva din Bucuresti sau de pe langa are carne de cal si vrea sa vanda sau nu poate lua decat o cantitate mare care nu i ar trebui sa ma anunte , multumesc anticipat!
Bafta in continuare !
#51
Foarte interesant ce am citit pe aici,stiam ca e carnea de cal cea mai buna,dar sunt hotarata, cand scapa cu alergia aia tampita Mascha o sa merg prin obor sa vad ce e pe acolo. Iarna,prin zona se face teste pt carnea de porc sa nu fie infectata de ceva,tatal meu mereu merge,ma interesez poate face asta pe tot timpul anului si o testez ,macar sa gasesc carne.
Daca gasesc ceva va anunt.
[URL=http://s1190.photobucket.com/user/AllexXia/media/PicsArt_1411663288768.jpg.html][IMG]http://i1190.photobucket.com/albums/z448/AllexXia/PicsArt_1411663288768.jpg[/IMG][/URL]
#52
De necesarul de calciu vad ca n-a vorbit nimeni... Ori dai si oase crude, ori adaugi cafortan calcium(sau alt supliment) peste carnea zilnica. Totul trebuie echilibrat!
Ah, uitasem legumele...:) Tre` si legume: morcov, telina, ardei, etc.
Decat sa mor prost, prefer sa mor fara lumanare!
#53
(11-07-2014, 11:26 AM) a scris: De necesarul de calciu vad ca n-a vorbit nimeni... Ori dai si oase crude, ori adaugi cafortan calcium(sau alt supliment) peste carnea zilnica. Totul trebuie echilibrat!
Ah, uitasem legumele...:) Tre` si legume: morcov, telina, ardei, etc.
De ce să.i dau şi legume , este carnivor! Nana femela care o ţin cu mine în casă primeşte 6 zile doar carne iar a 7 zi bobite ! Eu cred că arată foarte bine
Salutare şi respect
#54
Daca nu i-ai da boabe, fara legume de unde si-ar lua vitaminele care ii trebuie?
[b]Education's purpose is to replace an empty mind with an open one.[/b]
#55
(11-08-2014, 08:51 AM) a scris: De ce să.i dau şi legume , este carnivor! Nana femela care o ţin cu mine în casă primeşte 6 zile doar carne iar a 7 zi bobite ! Eu cred că arată foarte bine
Salutare şi respect

Te-am mai citit undeva, in alt topic, postand acelasi lucru. Nu, nu este ierbivor, dar legumele isi au rostul lor(B1, B6, B12, c, A, D3, E). Bineinteles, poti inlocui legumele cu suplimentele din comert dar acestea sunt sau nu naturale, isi fac sau nu efectul. Nu de putine ori am citit pe forum ca: suplimentul x nu a dat rezultate la cainele lu
i, nu s-au remarcat schimbari, etc. Daca animalul este sanatos si n-are probleme de digestie, ar trebui sa isi ia din legume cam tot necesaru` de vitamine. Si apropo, daca vezi un caine aparent sanatos, numai o analiza de sange(calcemie) iti poate spune despre lipsurile din organismul lui. La suprafata, toti sunt grasi si frumosi. :) Sunt convins ca o sa citesti postul meu ca pe unul constructiv si nu critic. Respect!
Decat sa mor prost, prefer sa mor fara lumanare!
#56
(11-08-2014, 10:15 AM) a scris: Te-am mai citit undeva, in alt topic, postand acelasi lucru. Nu, nu este ierbivor, dar legumele isi au rostul lor(B1, B6, B12, c, A, D3, E). Bineinteles, poti inlocui legumele cu suplimentele din comert dar acestea sunt sau nu naturale, isi fac sau nu efectul. Nu de putine ori am citit pe forum ca: suplimentul x nu a dat rezultate la cainele lu
i, nu s-au remarcat schimbari, etc. Daca animalul este sanatos si n-are probleme de digestie, ar trebui sa isi ia din legume cam tot necesaru` de vitamine. Si apropo, daca vezi un caine aparent sanatos, numai o analiza de sange(calcemie) iti poate spune despre lipsurile din organismul lui. La suprafata, toti sunt grasi si frumosi. :) Sunt convins ca o sa citesti postul meu ca pe unul constructiv si nu critic. Respect!
Salutare , eu am observat ca un caine care mananca de mic carne cruda , oase moi(coaste, gat) cartilaj , piele , urechi , este perfect sanatos , fara nici o problema nici de dezvoltare nici de masa musculara

sa nu intelegem gresit eu nu am nevoie ca un caine sa puna nici masa musculara nici grasime pe el , el tre sa fie striat si fara pic de grasime si surplus de masa musculara
#57
(11-19-2014, 07:37 AM) a scris: Salutare , eu am observat ca un caine care mananca de mic carne cruda , oase moi(coaste, gat) cartilaj , piele , urechi , este perfect sanatos , fara nici o problema nici de dezvoltare nici de masa musculara

sa nu intelegem gresit eu nu am nevoie ca un caine sa puna nici masa musculara nici grasime pe el , el tre sa fie striat si fara pic de grasime si surplus de masa musculara

Perfect de acord, dar e vorba de alte vitamine pe care le-am enumerat mai sus, vitamine pe care nu le poate lua decat din pastile/pulbere sau legume. Poti foarte simplu sa dai complexurile de B-uri sau alte vitamine, dar asta ar insemna sa-i diminuezi apetitul(teoretic). Personal, n-am avut/vazut/citit despre vreun caine care sa refuze carnea...:) Analizele de sange si calcemiile sunt indicate pt a-ti da seama de carentele cainelui(daca exista).
Decat sa mor prost, prefer sa mor fara lumanare!


Posibile subiecte inrudite...
Subiect: Autor Raspunsuri Vizualizari: Ultimul mesaj
  Hrana bio,100% bio, cruelty- free catalin11 19 4,227 02-17-2017, 05:13 PM
Ultimul mesaj: catalin11
  hrana vitamine djciupi 6 1,841 01-29-2017, 09:55 PM
Ultimul mesaj: Ama
  Black friday Acana si Orijen catalin11 6 2,015 11-23-2016, 09:08 PM
Ultimul mesaj: NICK
  Royal Canin Junior Maxi la 2 luni Tynaar 3 1,285 11-08-2016, 12:46 PM
Ultimul mesaj: cristianC
Information Boabe + carne cruda! Irina-Ghost 8 1,894 10-12-2016, 08:29 AM
Ultimul mesaj: dignitas1980

Saritura forum:


Utilizator(i) care navigheaza in acest subiect: 1 Musafir(i)
1. Royal Canin (29%)
2. Bosch (12%)
3. Purina Pro Plan (12%)
4. Acana (10%)
5. Alta marca (37%)

Cainele tau ce mananca? Voteaza aici!
Ultimele subiecte
playbull open show - 5 ap...

Mesaj postat de: stojann
10-16-2019
» Raspunsuri: 3
» Vizualizari: 1456
Cuib Sonic Boom & Zaja

Mesaj postat de: bidziiil
10-09-2019
» Raspunsuri: 6
» Vizualizari: 1506
Gaturi si spinari.

Mesaj postat de: alexander_bms
10-02-2019
» Raspunsuri: 12
» Vizualizari: 6053
Cupare urechi

Mesaj postat de: alexander_bms
10-02-2019
» Raspunsuri: 2
» Vizualizari: 1446
Neastâmpărat (Anubis)

Mesaj postat de: 00Robert01
09-06-2019
» Raspunsuri: 0
» Vizualizari: 621
alegere pui din cuib apbt

Mesaj postat de: deathspell5
09-01-2019
» Raspunsuri: 3
» Vizualizari: 3894
PitBoxer neascultător

Mesaj postat de: lordel
08-31-2019
» Raspunsuri: 1
» Vizualizari: 617
Rollo

Mesaj postat de: deathspell5
08-25-2019
» Raspunsuri: 48
» Vizualizari: 16875
Canise Pitbull

Mesaj postat de: deathspell5
08-25-2019
» Raspunsuri: 57
» Vizualizari: 24533
Red nose? / Pitbull?

Mesaj postat de: alexander_bms
08-23-2019
» Raspunsuri: 2
» Vizualizari: 1117