Buna ...El este konan .. mascul, in varsta de 3 luni din parinti exceptionali ,albitrati ...! Numele De Pedigree alui Konan Este : Thunder Rock`s junker boy ...
01-05-2013, 05:33 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 01-05-2013, 05:46 PM {2} de EL3MeNT09.)
Nu prea am timp acum pt mari detali ...varsta am scris ...kilograme are 10.200 ...e hranit cu Acana puppy +orez fiert cu carne +morcovi ...si pet phos ..:) temperament foarte bun ! ..
Multumesc de aprecieri ! Sa va traiasca si voua caini ..:) si Jimmy Nu il trag ) ..el se intinde
Poze Cu konan la putina miscare ! ...
(01-05-2013, 10:42 PM)bidi_norbi a scris: Ma gandesc ca stai bine cu banii cat timp nu prea sunt concursuri in Baia Mare. Va trebui sa te deplasezi, etc. Ai o poza cu pedigree-ul?
PS: Cum poti zice ca el se intinde cat timp tu il tragi in sus cand el se intinde dupa mancarea care o ai in mana? :|
nu stau bine cu bani :) dar am vrut un caine din canisa rasa 100 % pura si mi-au placut foarte mult parinti ! aa da ...pe bune acuma nu l-am tras in sus doar il tineam sa stea bine in pozitie ,...pentru ca sunt incepator si nu stiu chiar asa bine sa il pun in pozitie :)