30
Alaturat: Aug 2012
Reputatie:
10
Ce rasa este ? Sau ce rasa ar trebui sa fie ? Mie nu-mi inspira nimic, fara disrespect :)
"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
30
Reputatie:
10
Cu atitudinea asta nu vei ajunge departe tinere ! Te-am intrebat frumos si tu mi`ai raspuns ironic.
"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
2
Alaturat: Dec 2012
Reputatie:
0
pai da ce rasa este tiam spuss este pitbull dak tu am iei la mistoo nu are ped os a pun pzoe si cu parintii da ce rasa de caien ti se pare ? skz ka te intrebbb?
30
Reputatie:
10
Nu e nevoie sa te superi, eu te-am intrebat frumos. Un thread pe forum ar putea arata in felul:
"Salutare ma numesc _____. Sunt mandrul detinator al unui caine in varsta de ____ din rasa _____. Cainele primeste ca alimentatie boabe marca ____ sau hrana gatita ce contine: ____ ,____ etc. Are urmatorul comportament: ____. Am / nu am ped la el, am / nu am poze cu parintii."
Asa ca idee, esti cam scump la vorba :) Sincer habar nu am ce rasa e, de aia te-am si intrebat. Mie nu-mi pare a fi pitbull, in primul rand par foarte inalti cei din poza. Stima !
2
Reputatie:
0
ok mersi nu e nimic .. am sa reformulez tot da nu akm ka nu am timp O seara buna .
10
Alaturat: Feb 2012
12-27-2012, 08:42 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 12-27-2012, 08:42 PM {2} de animalu11.)
dai ba drumu de aici ce pitbull e asta??e un mix care arata a labrador
20
Alaturat: Mar 2012
animalu, te rog...chiar nu vezi ca femela este rednose ? ce naiba...
30
Reputatie:
10
La asta ma gandeam si eu. Zici ca e mix labrador - pitbull - cocker si inca vreo 2 rase :)
2
Reputatie:
0
bn ma crescatorule inrait de pitbulii :))))))
229
Alaturat: Jan 2011
Reputatie:
73
(12-27-2012, 08:42 PM)animalu11 a scris: dai ba drumu de aici ce pitbull e asta??e un mix care arata a labrador
Hahaha...cum era placa aia care o bagai si tu si alex cand ziceam eu ca mr indian seamana cu un ogar? Ca pit-ul nu se ia dupa aspect? Acum de ce spui ca asta arata ca un labrador? Va contraziceti singuri, rusinicaa :))
[b]Education's purpose is to replace an empty mind with an open one.[/b]
14
Alaturat: Sep 2012
Reputatie:
1
Fara suparare, dar atat parintii cat si cateaua ta, sunt niste mix-uri. Stima.