Încerci să slăbesti și nu reușești? Iată 7 strategii care te vor ajuta

Slabire slabă

SISTEMUL "SIMPLU SLABA"

Tweet Slăbitul poate fi un  proces slabire slabă puțin anevoios decât ai crede dacă respecți câteva reguli zicem noi simple. Află din articol pierdeți în greutate cu bilă de bou să începi o nouă etapă în viața ta!

slabire slabă

Odată slabire slabă ai decis că vrei să ai o siluetă nouă și s-o păstrezi pentru tot restul vieții, ține cont de următoarele direcții, sfaturi recomandate de Alistmagazine. Nu te gândi că urmezi o dietă, ci că începi un nou stil de viață Dacă te gândești că trebuie să urmezi un regim care te va priva de toate lucrurile bune și că trebuie să suferi de foame pe o perioadă determinată pentru a slăbi, n-o să funcționeze.

Trebuie să îmbrățișezi aceste schimbări în alimentație și în stilul tău de viață.

slabire slabă

Îți poți slabire slabă anumite pofte din când în când, dar nu reveni la obiceiurile alimentare nesănătoase după ce ai ținut un regim draconic, vei câștiga la loc greutatea pierdută și, astfel, apare efectul de yo-yo.

Alege exercițiile fizice eficiente Nu orice efort fizic te va face să scapi imediat de greutatea în plus. Da, orice efort e binevenit, dar ca să slabire slabă jos kilogramele în exces, trebuie să te concentrezi pe circuitele intense, care accelerează și metabolismul, nu numai slabire slabă efortul cardio. Nu urma un regim după ureche Majoritatea nutriționiștilor recomandă trei mese pe zi și două gustări, dar nu toată lumea are nevoie de atâta mâncare, mai ales când vrei să accelerezi procesul de slăbire după ce ai dat deja jos surplusul.

Învață să-ți asculți corpul și nu cădea în capcana mâncatului de plictiseală sau de supărare. Nu toate caloriile sunt egale Mecanica slăbitului e simplă.

 • Cum să arzi 30 de kilograme de grăsime
 • Autor: Dr.
 • Cum sa slabesti sanatos, usor si fara dieta in - Veranda Mall

Cu cât mănânci mai puține calorii și faci mai mult efort, slabire slabă de slăbire se instalează. Dar caloriile trebuie să vină din alimente sănătoase și nu din cele procesate, care, chiar dacă sunt puține, pot cauza inflamații și pot deregla hormonii foamei.

slabire slabă

Alege calorii din proteine curate și din legume. Proteine, legume și grăsimi sănătoase — Sfânta Treime a slăbitului Dacă mesele tale sunt formate din aceste categorii, nu ar trebui să existe niciun motiv care să te împiedice să slăbești.

slabire slabă

Proteinele, legumele și grăsimile sănătoase ajuta la instalarea și menținerea senzației de sațietate. Înfometarea, postul intermitent și curele cu lichide nu sunt eficiente Acestea nu fac decât să-ți consume slabire slabă masa musculară și, imediat ce te întorci la alimentația obișnuită, kilogramele se vor întoarce într-un număr și mai mare.

Cum mănânci e la fel de important cu ce mănânci Sațietatea fizică e strâns legată de cea psihologică.

 1. Totul a inceput cand am vazut chinurile, frustrarile si dezamagirile de care atat de multe femei se lovesc cand incearca sa slabeasca.
 2. Pierde oboseala grasă
 3. 18 motive pentru care nu reusesti sa slabesti – infografic – Alege sa fii sanatos!
 4. Probabil din cauza copilăriei ceaușiste mă apucă tremuriciul doar când mă gândesc la regim.
 5. Pierdere în greutate fupa

Celor care le vine greu să slăbească recunosc că iau masa în fața televizorului, a calculatorului, în timp ce lucrează sau conduc. Când mănânci în timp ce faci altceva, ai tendința de a consuma slabire slabă multă mâncare decât ai nevoie, așa că, la masă, nu faci altceva decât să… mănânci. Proba cântarului chiar funcționează Studiile arată că indivizii care se cântăresc zilnic slăbesc mai repede decât cei care nu dau atenție numărului de kilograme.

Top 5 alimente care te ajută să slăbești

Iar faptul că-ți monitorizezi greutatea poate funcționa ca un factor de motivare când vezi cum scade numărul kilogramelor, sau de reconsiderare a regimului de slăbit în cazul în care vezi că nu dai nimic jos. Stresul și lipsa somnului împiedică slăbitul Când ești epuizat, organismul începe să producă slabire slabă mult cortizol, hormonul stresului, care crește pofta de mâncare.

 • Este bun pentru scăderea în greutate
 • Sau mai bine zis: dieta ca stil de viață?
 • Top 5 alimente care te ajută să slăbești

În plus, lipsa somnului favorizează și creșterea grelinei, hormonul foamei, și suprimă producerea de leptină, hormonul care semnalizează instalarea senzației slabire slabă sațietate.

Poți depăși etapa de stagnare Într-un proces de slăbire, când pornești de la număr mai mare de kilograme, în prima etapă se slăbește foarte ușor, apoi se atinge o perioadă de stagnare.

Atunci e nevoie de mai mult efort pentru a continua procesul de slăbire, iar acest lucru e posibil prin antrenamente de forță, pentru dinamizarea metabolismului.