Cafea zdrobită
Conținutul
Sari la navigare Sari la căutare Această listă prezintă băuturile espresso pe bază de cafea. Lista nu este definitivă și poate fi completată. Bicerin: preparat cu ciocolată lichidă și lapte integral, așezate în straturi; băutură tradițională la Torinoîn Italiacunoscută încă din sec.
Le-ați încercat vreodată împreună? O altfel de pauză, pentru a vă revigora în după-amiezile lungi și cafea zdrobită de vară.
Lăsați-o să infuzeze în apă rece timp de 12 ore. Apoi, filtrați-o folosind un prosop de hârtie umezit anterior și stors, un filtru sau o sită dimensiunea ochiurilor sitei va determina rezultate diferite, deci utilizați metoda care vă place. Cafea zdrobită ml de cafea preparată la rece și adăugați ml de apă.
Cum faci cea mai bună cafea
Turnați g de limonadă cu sirop de cireșe amare în fiecare pahar, împreună cu g cafea preparată la rece, diluată. Limonadă cu sirop de cireșe Turnați limonada îmbuteliată și siropul de cireșe amare într-o carafă mare și amestecați bine. Umpleți un pahar cu gheață zdrobită și felii de cireșe amare.
Turnați g de limonadă cu sirop de cireșe amare în fiecare pahar, împreună cu g de cafea preparată la rece, diluată. Savurați băutura! Prezentare Decorați cu o cireașă glasată.
Metodă pentru cafeaua rece Preparați cafeaua la rece. Apoi, filtrați amestecul folosind o cârpă curată, umezită și stoarsă sau un filtru de hârtie.
Dimensiunea ochiurilor sitei va determina rezultate diferite, deci utilizați metoda care vi se potrivește. Turnați g de limonadă cu sirop de cireșe în fiecare pahar, împreună cu g de cafea preparată la rece, diluată.