Lowchen

Rasa Lowchen

Cainele Lowchen este un caine iubitor, plin de viata, fericit, jucaus si sensibil. Ii place sa se cuibareasca la genunchii tai.Va sta aproape de picioarele tale si te va urma din camera in camera. Acestui caine ii place sa i se dea atentie si nu ii place sa fie lasat singur pentru mai mult timp.Vrea sa fie compania ta apropiata. Iubeste familia lui si este neinfricat fiind totodata un caine protectiv care se uita la casa si teritoriul lui.Va latra la zgomote neasteptate la straini si la diferiti caini.

LowchenDe obicei isi face prieteni repede. Este un caine fericit in general, politicos in jurul altor oameni, altor caini si altor animale. Este usor de dresat. Nu are nevoie de multe exercitii dar are nevoie de timp pentru a se juca in curte sau parc si ii place sa faca o plimbare zilnica. Poate sa sape daca este lasat in curte singur. Adora sa se joace cu copii si este foarte bun si iubitor cu acestia.

Cainele Lowchen are o inaltime intre 10 si 14 cm si o greutate de 8-18 kg. Are o blana lunga si fina. Blana lui poate sa aiba orice culoare: negru, gri, tannin, albastru, rosu, alb, auriu, maro sau combinatii intre 2 culori.Va trebui sa il periati ocazional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *