Pitbull Club - Un forum romanesc dedicat raselor de tip bull. Te invitam sa iti faci cont si sa participi la discutii alaturi de ceilalti crescatori de pitbull, amstaff sau bullterier.
Home » Intrebari Frecvente » Care este cea mai buna hrana pentru Amstaff?

Care este cea mai buna hrana pentru Amstaff?

Daca faceti o cautare pe internet veti gasi zeci de pagini cu diverse topuri de hrana pentru caini. Multe din ele sunt corecte insa din pacate am avut ocazia sa vad si topuri facute de diversi care puneau Royal Canin mai sus decat Acana, care desconsiderau hrana Orijen pentru simplu fapt ca patrupedul lor nu o accepta si asa mai departe. Topul meu personal arata cam asa:

 • Orijen
 • Acana
 • Taste of The Wild
 • Royal Canin
 • Biomil
 • Purina Proplan

In functie de bugetul dumneavoastra, in functie de cum reactioneaza cainele la fiecare din acestea va recomand oricare din aceste tipuri de hrana super premium. Sfatul meu personal este ca alimentatia cainelui sa nu fie bazata doar pe boabe, adica o masa sa fie compusa doar mancare gatita.

In cazul in care va decideti sa ii dati doar mancare gatita, tineti cont de faptul ca este putin probabil ca aceasta sa ii acopere necesarul de vitamine si minerale (chiar daca va avea cea mai sanatoasa alimentatie posibila), motiv pentru care este recomandat sa ii dati niste suplimente alimentare bogate bogate in vitamine.

Nota: cele scrise aici sunt valabile pentru orice rasa de caine, nu doar pentru cei din rasa Amstaff.

Comentarii si pareri despre Care este cea mai buna hrana pentru Amstaff?

 1. Doc says:

  Cea mai buna hrana pentru caini indiferent de rasa lor este cea gatita. Invatati sa hraniti cainii natural. Credeti ca boabele alea facute in laborator sunt atat de sanatoase pe termen lung? De ce doar cainii cu stapani ajung pe la spital cu diferite boli si tumori, iar cei vagabozni nu au niciodata nimic :)

 2. chinezu_26 says:

  Am si eu un amstaff in varsta de 1 an juma de aratat arata super dar inca se comporta ca un pui cam pe la ce varsta incepe sa-si apere teritoriul lui