Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Enzo
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Salutare, ma numesc Dica Ionut am 25 ani si alaturi de fratele meu mai mic Alex va prezentam noul nostru prieten in posesia caruia intram maine ENZO !
Este prima data cand avem un catelus in familie, asa ca sunt binevenite sfaturi de la voi, sa pornim indeajuns de informati in relatia noastra cu Enzo !
Are 1 luna si o saptamana, ii cunoastem ambii parinti, il luam printr-o cunostinta si este super dragalas!
Tin neaaparat sa multumesc celor care au creeat si au participat la dezvoltarea acestui forum, am gasit o gramada de informatii utile aici, informatii ce vor ajuta la o crestere si dezvoltare mai buna a lui Enzo! :) 
İmage
Salutare si bine ai venit,

Sa-i faci vaccinurile si sa nu te zgarcesti, du te la un medic bun si fi atent ce iti lipeste pe carnetul de sanatate, sa-ti scrie pe abtibildul pe care l lipeste neaparat "parvo", ca sa nu ai neplaceri!
Parvo ce inseamna?
Seamana foarte bine cu a mea, sa ai grija de ea, si sa nu ii faci baie, sa ii faci vaccinurile, sa nu o tii foarte mult afara, si sa nu o lasi in contact cu cainii nevacinatii. Mai pune poze cu ea sa vedem cum a crescut :)
Salut si bine ati venit! Frumusel incapatanatu` asta..n-o zic cu rautate ci cu alint. :  Grija mare la ce au scris colegii mai sus! Vaccinarea este f importanta, la fel si mediul in care traieste. Trebuie sa aiba parte de apa proaspata, mancare buna, vitamine, CURATENIE, miscare si multa dragoste. :) Cum socializezi si interactionezi cu el in perioada de crestere, o sa se vada mai tarziu cand ajunge pragu` maturitatii. Te sfatuiesc sa citesti pe aici ce si cum, in cazul in care ai nelamuriri. Daca nu, intreaba, nu-i rusine. :) Sanatate!