Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ralf
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Buna ziua ! Este prima mea zi pe forum, si as vrea sa ma prezint. Sunt Andrei, am 22 ani, detin un amstaff de 2 luni si o saptamana, pe nume Ralf. Nu am primit inca pedigree.ul , urmeaza saptamana asta, dar puiul are un pedigree la comun cu toti ceilalti frati ai lui. http://www.pedigreedatabase.com/american...kan-kennel
Frumos. Sa-ti traiasca!
Salut si bine ai venit :)
Frumos piticu, sa iti traiasca!
Bun venit! Sa-ti traiasca!
e tare frumos ,sa te bucuri de el..
Salut Andrei , bine ai venit .
Frumos golanu ' , mai zi ne despre el , ce haleste cum se joaca , poze cu parintii ai ?
Bine ati venit! Sa cresteti mari si frumosi!
Sa-ti traiasca! E f frumos! Ti-am zis si pe celalalt forum sa ai grija ca are lipsa de calciu la cum isi tine picioarele. E frate de tata cu a mea.
baga o poza mai clara cu picioarele ca aia e prea mica
(11-02-2015, 04:49 PM) a scris: [ -> ]Salut Andrei , bine ai venit .
Frumos golanu ' , mai zi ne despre el , ce haleste cum se joaca , poze cu parintii ai ?

Mananca numai bobite de la royal canin junior maxi, vreau sa i le schimb dar medicul veterinar a spus sa fac asta dupa ce termin schema de vaccinare. De jucat, cat este treaz, se joaca intr.una, cu orice gaseste ( sticle, papuci, jucarii, mingii, etc.) doar ca nu sta foarte mult treaz, se joaca 2-3-4 ore apoi doarme o gramada dupa parerea mea, am inteles ca asa trebuie sa doarma ei la varsta asta..
In legatura cu piciorusele, am fost la medic, i.am spus problema cum ca ii stau strambe si cateodata ii tremura piciorusul stang si mi.a spus ca este de la lipsa de calciu, cum de altfel stiam si eu din cele citite pe forum. Mi-a dat sa ii dau niste pastile, nu mai stiu exact cum se numesc, cate 3 pe zi timp de 5 zile. Am terminat de dat pastilele dar rezultatele nu au aparut. Joi ma duc cu el la al 3-lea vaccin si ii voi spune doctorului de treaba asta, sa vad ce imi spune atunci. I-am dat timp de 2 saptamani aproape vitamine de la Cafortan, am uitat sa precizez asta.
Poze cu parintii nu am, poti vedea cate o poza cu fiecare aici --> http://www.pedigreedatabase.com/american...kan-kennel

(11-02-2015, 10:44 PM) a scris: [ -> ]baga o poza mai clara cu picioarele ca aia e prea mica

Aici se vad mai bine piciorusele.
Nu-ti face probleme, se rezolva cu lipsa de calciu. Daca vrei sa fii 100% sigur de ce faci, iti recomand sa-i faci un set de analize dupa ce termina schema de vaccinare si vezi atunci daca-i mai trebuie calciu sau nu. Repet, este f frumos! Am cochetat si eu cu ideea de a lua un pui din aceasta monta. Mi-ar placea un amstaff negru. Singura problema e ca nu stiu cum s-ar intelege cu asta pe care-l am deja si nu as vrea sa faca haos prin casa/curte.
Acesta este pedigree.ul lui. Ce parere aveti ? Nu prea ma pricep la asta si as vrea niste pareri in legatura cu el.
(11-15-2015, 09:29 PM) a scris: [ -> ]Acesta este pedigree.ul lui. Ce parere aveti ? Nu prea ma pricep la asta si as vrea niste pareri in legatura cu el.

Este frumos tare , sa iti traiasca !!