Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Gaturi si spinari.
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Salut!
Am citit aici pe forum ,cat si pe alte forumuri ca spinarile si gaturile de pui sunt bune in alimentatia cainelui. Al meu are aproape 3 luni (face in 6zile) si ii dau gaturi si spinari ,atat fierte cat si crude,cu orez si legume.
Are ceva daca este asa tanar?
Eu ti-as recomanda sa nu le mai fierbi, presupun ca le iei din magazin, deci sursa verificata veterinar, in plus prin fierbere oasele se intaresc si e mai probabil sa le sparga in aschii.

Am o catelusa de aceeasi varsta, 3 luni, am ales sa-i dau momentan doar gaturi si organe o data la ceva timp. Nu le fierb, mananca deja asta de vreo 3 saptamani, straluceste, e super oke.
Multumesc!
Nu o sa le mai fierb. Si eu ii mai dau organe(ficati,inimi,pipota..),dar la spinari nu eram lamurit.
Spinari o sa-i dau mai incolo putin, dar daca ai experimentat si ii merge bine... e ok.
În trecut îi dădea tata gâturi și spinări de pui cane-corsoului meu, îi plăceau, pe la 4 luni parcă a început să îi dea.. Succes!
Mai,

Si eu dau spinari cainilor, dar cand le iau de la MACELAR, il rog sa mi le macine bine, sunt mai paranoica de fel !
Cum adica sa le macine? Ti le transforma in pasta?
De ce?
(12-15-2016, 09:54 AM)NICK a scris: [ -> ]Cum adica sa le macine? Ti le transforma in pasta?
De ce?

Aaaaaa, deci asta era pasta despre care imi vorbea un prieten din Cluj..:) Atunci, vreau si pasta, frate. Se pare ca pasta asta se gaseste in fermele de pui, fostele "avicole". Imi zicea cineva care hraneste cainii cu pui si pasta d-asta, dar nu stiam din ce rezulta pasta.. Pai..se pare ca e okay. Cred ca incerc si eu. :)
salut, am doi pui de pitbull de 3 luni, am cumparat gaturi de pui astazi si nu stiu cum sa le dau, crude, sa le toc cu masina de tocat? putin ajutor va rog!
Prea mici la 3 luni sa le dai gaturi.
Que interesante son todos los temas que tratan aquí me encanta mucho todo lo relacionado con este rubro, yo por ejemplo siempre utilizo servilletas para todo.
(07-26-2019, 06:36 PM)veronicasimanca a scris: [ -> ]Que interesante son todos los temas que tratan aquí me encanta mucho todo lo relacionado con este rubro, yo por ejemplo siempre utilizo servilletas para todo.

Please, use romanian or english language. Welcome!
(07-09-2019, 08:23 AM)Mariann a scris: [ -> ]salut, am doi pui de pitbull de 3 luni, am cumparat gaturi de pui astazi si nu stiu cum sa le dau, crude, sa le toc cu masina de tocat? putin ajutor va rog!

Ai mei au 4 luni si le dau spinari de pui doar fierte sau macar oparite. Mananca si crude foarte bine, dar se umplu de bube, iritatii.