Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Pui pitbull de vanzare...
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Edit Caini fara ped.
Pedigree-ul masculilor?

Pune te rog si pedigree pentru cei doi masculi, altfel degeaba ai montat cateaua care are ped cu masculi care nu au.
si poti trece in pedigree ambii masculi? :)))
sa aiba puiul tau 2 tati, asta chiar inseamna sa fii mafiot... )
Da, chiar ar fi frumos din partea lui sa puna ambele ped-uri ale masculilor ca sa vedem si noi ce nebunie de artificiu de genetica a facut de a montat cu DOI masculi.

Altfel sa stii ca iti sterg anuntul @myhay, conform regulamentului tu vinzi aici caini fara ped si nu e ok. Mai astept pana diseara.
Tind sa cred ca a omis sa puna ped-ul masculilor.Cel tigrat chiar arata bine, acu daca nu are ped, pacatul lui.Vorbeste prea frumos de femela sa o strice cu monte dupa ureche.
Mihai144 te rog sa ne spui care e schema cu artificiul asta cu monta cu doi masculi.
Zici ca e probabil sa iasa vreun pui cu calitati adunate de la toti 3, sau?
Deci daca am inteles eu bine el a montat femela cu doi masculi unu dupa altu si au iesit puii astia?:))
Poate a fost gang-bang ca la Vaslui.
Buna treaba boss :))
(09-15-2015, 09:13 AM) a scris: [ -> ]Tind sa cred ca a omis sa puna ped-ul masculilor.Cel tigrat chiar arata bine, acu daca nu are ped, pacatul lui.Vorbeste prea frumos de femela sa o strice cu monte dupa ureche.
Mihai144 te rog sa ne spui care e schema cu artificiul asta cu monta cu doi masculi.
Zici ca e probabil sa iasa vreun pui cu calitati adunate de la toti 3, sau?

Uzzi, cainii or fi frumosi, da' stim cu totii ca nu frumusetea conteaza. Frumusetea vine ca atribut secundar a unui caine foarte bun.
Stiu Emil,am zis totusi sa ii dam o sansa pana sa aruncam cu pietrele.Poate are, dar a uitat sa le posteze,sau nefiind ai lui, nu le are la indemana.
Eu am tot cautat pana acum daca zice cineva ceva pe net de o monta asemanatoare cu a lui(doi masculi).
Stai linistit, daca omul demonstreaza sinceritate in ceea ce spune atunci o sa curat topicul si ramane lacrima.

Totusi e cam greu sa mai faci un pedigree puilor daca ai montat cu doi masculi, hai sa presupunem totusi ca fiind cu mai mult alb cateii s-au aruncat pe masculul de aceeasi culoare.
Deci nu a fost gang bang de vaslui in primu rand.
In al doilea rand dintr.o monta dubla se ia gena cea mai puternica si nu au fost montati unu dupa altu... Cel gri in a9a zi de cand i.au venit caldurile cel alb in a11a zi si din nou cel gri in a13a.
Pedigree pentru masculii nu are baiatu care m.a pus sa postez anuntul el sustine ca ia luat de la cineva care ia adus din ungaria si ca linie ar avea la baza mister indian...nu a mai tinut legatura cu respectivu care i.a dat masculii.
Ambii masculii au fost testatii game si au iesit pozitiv.
Deci eu pot sa imi dau seama cand un pitbull este din linie de lupta si cand nu este...acum voi stiti mai bine...daca vreti sa luati! Puii oricum se vor da pana la urma.
Concluzia masculii nu au pedigree nu stiu daca mai poate face rost dar performantele vorbesc de la sine...plus ca stiu multi care au platit pentru un pedigree online poti transfera o anumita suma si gata ai ped....putea si el sa faca asta...deci ramane la aprecierea voastra daca a fost o treaba facuta cu cap sau nu...presupun ca v.am lamurit acum
Performantele sunt bla bla si tu stii asta.
Inchidem topicul.