Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Antrenament tras la franghie
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Salutare as vrea sa stiu si eu cum imi pot invata cainele sa traga de franghie ... i.am cumparat o jucarie cu franghie si i.o dau sa o muste si sa traga el intr.o parte si eu in alta si doar o miroase si nu se atinge de ea ... ce as putea face sa il fac sa faca in felul asta ? http://youtu.be/jW63yRSUTRg
Daca nu ii place sa se apuce de franghie si sa traga,nu o vei putea face in veci sa faca asta,poti sa ii pui franghia in gura chiar tu,mai asteapta si tu poate mai tarziu va fi intereset de asta. :)
Ideal ar fi sa invete asta de la alt caine. Trage jucaria pe jos, fa cumva sa o atraga sa o urmareasca si sa puna gura pe ea. Sigur ca trebuie sa faci asta dupa ce schimba dintii si sa nu o ridici cu picioarele de la sol de acum.
(01-21-2015, 04:07 AM) a scris: [ -> ]Salutare as vrea sa stiu si eu cum imi pot invata cainele sa traga de franghie ... i.am cumparat o jucarie cu franghie si i.o dau sa o muste si sa traga el intr.o parte si eu in alta si doar o miroase si nu se atinge de ea ... ce as putea face sa il fac sa faca in felul asta ? http://youtu.be/jW63yRSUTRg

Are intenția sa se joace cu tine când vrei sa te joci cu funia? (sare, fuge) ?
Eu pana la 9 10 luni nu te sfătuiesc. ... mai sunt și caini ce nu au treaba cu asta. ..
Nu inteleg de ce trebuie neaparat sa traga de franghie sau altceva.. Procedeaza ca in clipul la care las link, daca nu, ia jucaria ei preferata si leag-o de franghie. Toate astea cer rabdare, mult timp dedicat. Unii caini vor s-o faca, altii nu. E simplu!
Poti incerca si cu piele de vita/cal/capra sau orice alta bucata de piele(nevopsita, neprelucrata) pe care o gasesti. Daca ai rabdare, iese ce vrei. Succes!
Ah, poti sa determini cainele sa apuce de ceva si in situatia in care are partener de joaca care face lucrul asta. Il legi pe al tau, te joci cu celalalt si..in felul asta il determini si pe-al tau sa participe cand ii vine randul. Fa o incercare!