Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: GR CH COY'S BANJO (5XW) ROM
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Aceste texte au un caracter strict informativ nu incurajez in nici un fel luptele intre caini
GR CH COY'S BANJO (5XW) ROM
In anul 1990 Omul de Fier din Texas Coy D, impreuna cu un prieten au achizitionat cativa caini din curtea lui Joe Hoskins si Tony McCool .Au plecat cu cativa puiuti promitatori , respectiv un mascul de 10 luni din monta McCool's Sack X Hoskin's Betty Joe.Deoarece acest cuib era din Sack care a renuntat dupa 1:42 impotriva unui caine foarte bun a lui Bo Well , acesta nu avea foarte mare valoare in ochi lui Mr.McCool , intreg cuibul de 6 a fost vandut lui L.G, pentru 300 $ , iar masculul de 10 luni pe nume Banjo a fost vandut pentru 100 $.

Dupa un scurt roll la varsta de 12 luni ,Banjo a fost cumparat de Coy de la prietenul sau pentru suma de 150 $ .Tot in aceasta perioada Omul de Fier din Texas a revenit in curtea lui Hoskins si McCool si a cumparat inca 3 frati de cuib cu Banjo , pentru 100$ bucata.A renuntat la 2 dintre ei si a pastrat o femela pe nume BB Red.

Inca tanar , Banjo a avut un meci impotriva lui Wilson's Wolfy la 45 lbs. Wolfy nu a mai fost in stare sa faca scratch .Meciul nr.2 a fost impotriva lui Anderson' s Slick , pe care l-a invins in 29 de minute .Pentru meciul de campion , The Oklahoma Boys l-au adus pe 2XW pe nume Grunt ,i-a luat doar 33 de minute lui Banjo sa castige impotriva acestui caine negru de 35lbs, care nu se mai putea tine pe picioare si despre care se credea ca a murit.Meciul nr.4 a fost impotriva lui W.River's Ch.Vito , care a fost ridicat dupa 43 de minute , urmat de un scratch de curtoazie.

Meciul nr.5 pentru titlul de Grand Champion a fost impotriva lui Raul's Sonny Boy (2xW) .Meci care s-a terminat dupa 25 de minute cand Sonny Boy a fist ridicat din ring pentru a i se salva viata.

Omul de Fier din Texas , impreuna cu M.A.D , au facut o petitie la domnul Hall pentru un meci impotriva lui Gr.Ch. Andy Capp , un meci intre Grand Champion, din pacate au fost refuzati de Mr.Hall.

Banjo cat si sora lui de cuib BB Red , au obtinut titlul de Gr.Champion , la o varsta de doar 3 ani si jumatate , devenind astfel primii frati de cuib inregistrati ca Gr. Champion.Inainte de moartea s-a Banjo a fost introdus in Registrul de Merit(ROM), iar sora lui a murit in vara anului 1997

SURSA:http://sportingdognews.blogspot.ro/2014/02/gr-ch-coys-banjo-5xw-rom.html

Pedigre:http://www.apbt.online-pedigrees.com/modules.php?name=Public&file=printPedigree&dog_id=90