Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Adams & Crutchfiled`s Gr Ch “Art”
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
ACESTE TEXTE UN STRIC UN CARACTER ISTORIC NU INCURAJEZ LUPTELE INTRE CAINI



Adams & Crutchfiled`s Gr Ch “Art”


Acest caine este o foarte importanta parte din istoria Bulldog.A aparut pe la rampa cand mediocritatea in cea ce priveste cainii se apropia de sfarsit.Stinson si Glover sunt cei care l-au detinut si pus in ring pe Art unii dintre cei mai buni dogmani care au existat.

Art a fost produs de B.Clayton din monta unui caine Eli jr , cu femela lui Java.Din aceasta monta au rezultatouble OO, Catfish, Patty, Little Java, si Ch.Hurt , cunoscuti in principal pentru abilitatiile lor si pentru gura devastatoare.Multi insa se indoiau de calitatiile lor lor deoarece era considerata o monta slaba.Dar recordul de victorii a inlaturat orice urma de indoiala

Primul meci al lui Art a fost impotriva unui caine Balke's pe care la castigat in 1:20 , al doilea meci a fost impotriva lui Burton & the Plumber’s Jade in 39 de minute.

Cea mai memorabila experienta in cea ce priveste cainii foarte cunoscuti a avut loc intr-o frumoasa zi din nordul Texasului .Jade un caine din monta Hammonds’ Zeke x Rasmusson’s Ginger unul din cei mai grei caini Dibo din ziua de azi .Multi il credeau inbatabil cu o gura puternica, un caine de atac care putea termina orice adversar.Singurul defect al sau era o mica problema medicala care insa nu il deranja.Fiind un caine de atac continuu nu a dat importanta oxigenarii extrem de importanta daca meciul va dura mai mult , iar cei de la Plumbers credeau ca au victoria ca si asigurata.Insa rezistenta si o mai buna oxigenare i-au asigurat victoria lui Art.In minutul 37 cei de la Plumber's si-au ridicat cainele altfel Jade nu ar fii supravietuit meciului.Cei de Plumbers au aratat ca sunt adevarati sportsmani cand au decis sa abandoneze meciul si au venit sa ne stranga mana.

Cel de al 4 lea meci a fost impotriva lui Cicken Sam care l-a folosit pe Gator(2xW) impotriva lui Art.Lupta a fost stransa insa Art si-a aratat valoare distrugandu-si adversarul dupa doar 30 de minute.Al 5 lea sau meci a fost impotriva B. Crutchfield si D. Adams al caror caine Art la invins in 20 de minute.

Dupa ce au pierdut unul dintre cei mai buni caini ai lor in meciul cu Art, Adams and Crutchfield l-au cumparat de la Stinson pentru 2500$ un "furt" la ce abilitati si ce record avea.

Acum detinut de Adam si Crutchfield a urmat meciul impotriva celor de Cumpers & Razmus cu un caine alb pe nume Polar .Ambii caini avand sub 46lbd , iar dupa 1:12 minute cei de la Cumpers cedeaza meciul.Urma meciul cu Holt's Jeremiah insa Crutchfield a anulat meciul .A mai urmat un meci castigand pentrua a 7 oara si apoi operit ca mascul de monta , la varsta de 3 ani in reclamele din reviste era prezentat ca "Cainele cu Inima".Uterior acest uimitor 7xW a fost furat asemeni tatalui sau Clayton.s Eli Jr. de unul care a crezut ca taxa de 300 $ pentru monta era prea mare.

A produs caini ca :Gr. Ch. Mike, Ch. Strike, Ch. Luke, Ch. Bumper, Ch. Leila, Ch. Queenie si multi alti caini foarte buni.

Art va fii tinut minte ca unul dintre cei mai buni din cati au existat

Sursa:http://www.gamedogshistory.com/adams-crutchfileds-gr-ch-art/

Pedigree:http://www.apbt.online-pedigrees.com/modules.php?name=Public&file=printPedigree&dog_id=6


Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale si de traducere