Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Parere despre parinti
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pagini: 1 2 3
Salut!

As vrea sa iau un pui rezultati din cei doi parinti din pozele atasate. As dori sa imi spuneti ce parere aveti, daca sunt APBT sau mix cu Staff, deoarece din ce mi-a zis stapanul, sunt cam solizi (femela 35 kg, masculul 40-45 kg).

Multumesc anticipat!
seamana cu florin uceanu ala cu hanorac nike.on-topic: PEDIGREE !
Chiar el este! :))

Din pacate nu au ped...
(07-28-2014, 09:03 PM)crecked a scris: [ -> ]Chiar el este! :))

Din pacate nu au ped...

fara sa cunosti arborele genealogic al ambilor ciani e practic imposibil sa stii daca sunt pitbulli puri sau nu.da-s caini frumosi oricum
Nu prea vezi pit de 40 - 45 kg. Parintii arata fain insa posibilitatea sa fie mix-uri, mai ales tinand cont ca nu au pedigree este foarte mare.

Trebuie sa iei in considerare lucrul acesta si mai departe depinde de tine ce iti doresti cu adevarat. Daca vrei pitbull, cauta parinti cu pedigree si crescatori seriosi.Este a lui Florin Uceanu masculul? Din cate stiam avea amstaff.
Intr-adevar, este cainele lui Uceanu. Il cheama Sven.

aplica facuta de Missrhyne/Perkele KNL :)

İmage
Si cum găsesc in România APBT cu ped? Dacă nu sunt nici legali si nici recunoscuti, va dați seama.
Au pedigree online prin care s-a tinut o evidenta.
Foarte multe din pedigree-urile online sunt false, de aceea ti-am recomandat pedul la pachet cu un crescator serios si pasionat care nu monteaza doar pentru cateva sute de euro din vanzarea puilor.

Mi se pare ciudat ca spui ca masculul are intre 40 si 45 de kg, chiar nu pare de greutatea asta.. Oricum, parintii sunt foarte frumosi. Totusi, daca vrei un pui cu pedigree, te poti interesa putin sa gasesti un crescator serios.. :)
Asa mi-a zis cel care are puii. Celălalt băiat din poze. Poate a zis doar cum mai fac si alții, ca au super pitbulli de lupta de talie mare si puternica.

PS: nu exista talie mare, mica, mijlocie.
Exact, exista pitbull si restul cainilor. Cei din poze sunt frumosi bine ingrijiti dar dupa parerea mea nu cred ca au ped si dak au ped nu par a fii selectati dupa rasa... Pot sa ma si insel... Gasesti pitbulli buni si la noi in tara banuti sa ai si sa cunosti pe cineva de incredere sa te duca la un crescator ok ... Depinde si pentru ce iti trebe pitbull si ce vrei sa faci cu el...
Bănuți am, dar nu fara limita. Dacă era sa fiu plin de bani ma duceam in Ucraina sau Polonia (ma poate duce cineva care si-a luat de acolo), dar ma costa între 1000$ si 2000$ puiul, in funcție de pretenții.
Pentru ce il vreau? Vreau sa cresc cel mai frumos si deștept câine din lume, sa ma mândresc cu el. :)
(07-29-2014, 07:21 AM)crecked a scris: [ -> ]Pentru ce il vreau? Vreau sa cresc cel mai frumos si deștept câine din lume, sa ma mândresc cu el. :)

@crecked uite aici,poate te intereseaza: http://pitbullclub.ro/2014-breeding mai e un mascul,cum scrie si acolo pleaca eparazitat si cu primul vaccin,sanatosi si frumosi toti.
deparazitat*
(07-29-2014, 12:03 PM)cosmicdoom a scris: [ -> ]@crecked uite aici,poate te intereseaza: http://pitbullclub.ro/2014-breeding mai e un mascul,cum scrie si acolo pleaca eparazitat si cu primul vaccin,sanatosi si frumosi toti.
deparazitat*
"Maci beter"

Pagini: 1 2 3