Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: cum sa imi invat cainele sa latre la comanda?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
De ceva vreme tot incerc sa imi fac amstaff-ul sa latre la comandaro dar nu gasesc nici o metoda si nici un videoclip care m-ar ajuta.
Va rog spuneti-mi si mie o metoda sau dati-mi un video pls!
trebuie sa-l determini sa latre, fie ti mancarea in mana, fie il ti dupa un gard ceva. cand a scos un sunet il recompensezi + incurajezi. spor!
Ce iti spune tyson5 pus in practica:


Uita-te fix la el, va latra, atunci recompensează-l!
Uitete la video clipul acesta te poate ajuta https://www.youtube.com/watch?v=y7P548puAF4 o sa fie mai greu la un amstaff pentru ca ei sunt mai greu de cap intr un fel
Vorbesti prostii ,sunt caini foarte inteligenti.Decat sa spui (tastezi), lucruri care nu sunt corecte , mai bine te rezumi la a citi forumul.
@Arian123: stai jos! Greu de cap ești tu!
ChrysaB: Acelasi lucru se intampla si cu a mea, o strig si ma uit fix la ea. Atunci incepe sa latre :) Insa eu nu am o problema cu latratu la straini, ca e tare curajoasa.
Salut !
Azi e a doua zi a mea cand am invatato sa latre .. la inceput nici mie nu mi-a mers am incercat "hotu" "zi" si nici de cum :)) Si sa vezi ce mi-a trecut prin minte de revelion puscau petarzile si ea latra, am pus pe cineva sa arunce o petarda si dupa ce a puscat ea a inceput sa latre in tipul ala eu tot ii spuneam comanda 'hotu' iar azi a latrat cand i-am spus 'hotul' . ! Sucess . PS : Daca ii e frica de petarzi cauta alta varianta vezi si tu pe ce latra el/ ea :)