Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Gameness | Pitbull Game
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(02-28-2013, 05:37 PM)NICK a scris: [ -> ]Nu ai nici o garantie 100% ca un caine testat care si-a dovedit gamenssul nu se va opri niciodata in toata "cariera" lui.

nu a zis nimeni asta,doar cel dead game. Poti fi sigur de gamenessul cainelui plecand de la simplul fapt ca este pit-bull. Bineinteles ca nu toti pitbullii sunt la fel de game. S-a demonstrat ca exista o ordine a gradului de gameness la pit-bulli.

Daca ati realiza un grafic, ati obtine o curba clasica in forma de clopot, cu foarte multi caini care sunt game, multi carora le este frica de propria lor umbra si foarte multi care se afla undeva la mijlocul celor doua extreme
(02-28-2013, 06:06 PM)alex bluepit a scris: [ -> ]Poti fi sigur de gamenessul cainelui plecand de la simplul fapt ca este pit-bull.

Nu e adevarat ce spui. Sa o luam logic: dintr-o monta din parinti game, testati si rastestati ies 10 pui. Din aia 10 nu folosesc cuvantul imposibil dar sunt foarte mici sansele ca toti sa fie game si tinand cont de parinti esti sigur ca sunt pitbulli.
eu ce am scris mai sus este citat din articol
cand tipul zice *poti fi sigur de gamnessul cainelui plecand de la simplu fapt ca este pitbull* Aici tipul se refera ca e de ajuns sa ai un pitbull acasa ca esti sigur ca e mai game decat orice alta rasa(pentru ca vorbeste de un grafic demonstrat cu gradul de gameness la pit), dar nu se refera ca e game,adica ca e testat, un caine game trebuie sa treaca un anumit test,si aici depinde de fiecare crescator cat de hard se duce in test,si conteaza de crescator sa isi dea seama si sa zica ok acest caine a trecut testul e game,ajunge. Exact, dintr.o monta de parinti testati pot sa fie toti puii game sau nici unul game,genetica joaca,dar esti sigur ca sunt pitbull si prin urmare deci esti sigur ca sunt mai game decat alta rasa desii stapanul(lor ca tine,sau ca mine care nu si.ar pune cainele la nici un test,sau lupta)nu va stii niciodata daca are un pitbull game pentru ca probabil nu il va interesa,si va traii cu speranta,curiozitatea, si poate il va pune la wp unde pit.ul va stralucii dar nu ca este un pitbull game, doar ca este pitbull.
lukian faceam referire ca un caine game trebuie sa fie game peste tot adica si la categoria lui si la categorie mare si in alte lucruri.
termenul de gameness a fost facut de cei care practicau luptele in trecut pentru ca atunci nu existau alte metode de a testa vointa cainelui.in zilele noastre ca sa zic asa sant si alte modalitati de a testa cainele asta nu inseamna ca daca testezi un caine la tine in batatura sau in sport va fi asa si in ring.gamenessul nu este ceva la vedere sau ceva concret.sant caini care la un roll sau oprit si pe urma au iesit adevarati gameri.mai repet odata se poate testa vointa cainelui si in alte modalitati decat cele din ring dar ringul este testul suprem.daca eu am un caine de lucru ii testez gameul pentru ceea ce ma intereseaza pe mine nu pentru ring.daca am unul pentru ring atunci acolo este testul lui.fiecare testeaza caini doar la ce folosinta le trebuie cainele respectiv.sport testezi in sport,ring testezi in ring.
sunt caini care la un roll s.au oprit si apoi au iesit adevarati gameri
(02-28-2013, 08:18 PM)alex bluepit a scris: [ -> ]sunt caini care la un roll s.au oprit si apoi au iesit adevarati gameri

da ma sant caini care au fugit la primul roll si nu muscau.exista si la noi un caine care il stiu este ch si si-a dat drumul tarziu si la primul roll s-a pus pe burta.
daca il pui prematur se poate , ca unii se maturizeaza mai repede altii mai tarziu,daca la 2ani jumate,3 se opreste la roll,e pet
ia mai intereseaza-te printre catelari sa vezi cati caini si-au dat drumul de la 3 ani in sus.
tocmai am spus prematuri,si ca unii se maturizeaza mai repede si altii mai tarziu, daca si.au dat drumul de la 3 ani in sus inseamna ca atunci s.au maturizat :)
super tare articolul!
Gamenenss :
Dorinta cainelui de a intreprinde orice fel de actiune dificila pana la capat, inndiferent de consecinte, chiar daca aceasta poate insemna si moartea lui.
@mihai, nu pot sa imi dau seama daca vorbesti serios sau trollezi.
am uitat sa mentionez)
Autorul: Michel Borr
Lol ce lame esti. Ti-ai editat postul cu un citat din articol.
Ca raspuns la ineptia care ai scris-o inainte sa editezi postul, nu ai ce teste sa faci la un caine de 4 luni. La varsta aia multi caini isi pun coada intre picioare cand se ratoiesc pufulici gen bichoni la ei.
inseamna ca tu nu ai vazut niciodata un pitbull game adevarat.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11