Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Inca o poza cu thor mai noua :)

[attachment=31523]Inca o poza cu thor mai noua :)
[attachment=31529]Nu mai exista persoane pe forumul asta ?
Scuza-ma, nu am ochelarii de clarvazator la mine. Ce doresti mai exact? Ti s-a spus ca este un mix. Nu poate nimeni sa stie ce caini sunt in arborele lui genealogic si nici cum o sa arate la maturitate.

De fapt @sandokan ar putea sa te ajute. El poate recunoaste din poza ce rase au fost implicate in monte pana la a 4-a generatie. Iti poate spune cu exactitate ce procentaj de amstaff, pit sau schnauzer pitic se afla in el. De asemenea, nu trebuie sa fie neaparat o poza cu cainele, poate sa fie o poza cu tine langa brad, de cand erai mai mic.

ON: Bucura-te de el asa cum e! Cand l-ai luat fara pedigree stiai care sunt riscurile. Erai constient ca poate sa arate a orice. Ai bifat "I Accept", acum nu mai e cale de intors. Pare super haios!
(11-21-2015, 10:34 AM) a scris: [ -> ]De fapt @sandokan ar putea sa te ajute. El poate recunoaste din poza ce rase au fost implicate in monte pana la a 4-a generatie.

Recomand sandokan.
Poza facuta aseara
[attachment=31532]
Ma rog esti penibil am cerut 2 3 pareri nu ma astept de la tine sa mi dai rapoarte matematice
Nu e penibil deloc si nici nu a fost dur cu tine. s a discutat tema asta de peste 100 de ori. De ce va e asa greu sa acceptati adevarul? NICK are o catea pitbull(care chiar arata intr-un fel)dar fiindca nu ii stie pedigreeul a trecut-o la categoria mix. Daca ai venit aici si ai pus intrebarea asta asteapta-te si la alte raspunsuri decat cele care credeai tu ca le vei primi
Din pacate nu poate sti nimeni ce rasa e cainele tau
(12-06-2015, 04:58 PM) a scris: [ -> ]Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos cu o parere ? Multumesc

https://www.dropbox.com/s/0g588f93utnnm4...5.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/qcxis4qkvhvq6s...5.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/6ta5g200047yf8...7.jpg?dl=0

Fara pedigree e sigur un mix simpatic oricum pana nu Va creste nimeni nu-ti poate da nici macar cu parerea ..e prea mic nici nu inteleg ce asteptari aveti cand puneti pose cu pui si vreti raspunsuri concrete ...nici macar nu va sinchisiti sa puneti pose cu parintii
Cine este Sandokan, omul care cunoaste orice mix pana la a 4 a generatie, procentaje si tot?! :)) Nu v a amuzati singuri, impartasiti! :))
(12-07-2015, 08:15 AM) a scris: [ -> ]Cine este Sandokan, omul care cunoaste orice mix pana la a 4 a generatie, procentaje si tot?! :)) Nu v a amuzati singuri, impartasiti! :))

I-am dat BAN pana la urma, omul ii sfatuia pe ceilalti sa trateze parvoviroza la pui cu hipoclorit, si, asa cum ziceau baietii putea face analiza ADN ochiometric... Nu l-am mai suportat si l-am scos afara pentru ca imi era ciuda pe calitatile lui
Rey daca nu sti cine e sandokan si ce scotea pe gura.....
Ma si miram ca din senin nu ne-a mai impratasit el cunostintele lui de crescut caini la polu nord sau ce dracu mai debita el.
Anunta-ne cand mai faci disparut vreo vedeta ca unii ii ducem dorul
Sandokan la valoarea lui maxima.
http://"reclama este interzisa. tentativa a fost raportata moderatorilor"/Thread-american-pit-xxl-latrat-belea
Emile ii dadu-si Ban profesorului de chinologie si pitbuleala al lui Tom Garner! :))) Pacat mare pacat uite ce pierd daca plec in "civilie"! :)))