Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
(07-21-2015, 02:19 PM) a scris: [ -> ]Si e pui inca.dupa 18-24 luni o sa devina si el matur si atunci poti sa ai mai multe asteptari de la el.

mda eu mai am un caine e maidanez dar are 8 ani..e jumate cat OZ dar totus ii e frica de el ...am inteles de la cn ca'l domina pshic inca..dar cand va mai creste pe la 1 an jumate va fii prapad intre ei ...eu stau la tara acuma vreau sa-i foc loc separat nu vreau sa-i tin legati pe nici unu,mam gandit sa-i fac o boxa sau cum ii zice..
Padoc.In astea dignitas e tatic.intra pe topicul lui Beka si o sa vezi acolo padocuri stil vila.
Pe la un an jumate o sa incerce sa restabileasca ierarhia,sa fi foarte atent sa nu se intample vreo nenorocire.
Un alt user are probleme cu un amstaff mascul de 10 luni parca, care a inceput sa se incaiere cu amstaff femela de 3 ani desi au crescut impreuna.
Un tarc totusi cred ca e de ajuns ca sa ii tina separati atat timp cat esti tu plecat,dar lucreaza mult pe socializare, poate ai noroc si raman prieteni
Apropo: de unde esti?
(07-21-2015, 02:53 PM) a scris: [ -> ]Padoc.In astea dignitas e tatic.intra pe topicul lui Beka si o sa vezi acolo padocuri stil vila.
Pe la un an jumate o sa incerce sa restabileasca ierarhia,sa fi foarte atent sa nu se intample vreo nenorocire.
Un alt user are probleme cu un amstaff mascul de 10 luni parca, care a inceput sa se incaiere cu amstaff femela de 3 ani desi au crescut impreuna.
Un tarc totusi cred ca e de ajuns ca sa ii tina separati atat timp cat esti tu plecat,dar lucreaza mult pe socializare, poate ai noroc si raman prieteni
Apropo: de unde esti?

sunt din Oradea mai bn zis aproape de Oradea la 23 de kil ,al meu cand ies afara cu el in lesa trage de numa numa nush dc.iar cand vede alte animale sau copii se ridca tot parul pe el ca si pe pisica pana in varful cozi :)) acuma nush ce ar face daca las lasa liber ...iar faza cu copii am mai citit ca sunt multi care se plang de agresivitate fata de copii si nush dc fac asta 'caini'..in spatele casei am o fabrica parasit acolo ies cu el fara lesa nu am probleme cu el sta mereu langa mine ma joc cu el cu mingea mi;o aduce inapoi mereu cand o arunc..bine nu mio da :)) asta e adevarul trebuie sa o iau eu :)) si e f rau ..ma refer in curte nu pot tine nimic tot ce prinde rupe ..am plantat 9 pruni din care 3 pur si simplu mi a scos din pamant :)) mi;a ros 2 cozi de topoare si multe altele ...
(07-21-2015, 03:05 PM) a scris: [ -> ]sunt din Oradea mai bn zis aproape de Oradea la 23 de kil ,al meu cand ies afara cu el in lesa trage de numa numa nush dc.iar cand vede alte animale sau copii se ridca tot parul pe el ca si pe pisica pana in varful cozi :)) acuma nush ce ar face daca las lasa liber ...iar faza cu copii am mai citit ca sunt multi care se plang de agresivitate fata de copii si nush dc fac asta 'caini'..in spatele casei am o fabrica parasit acolo ies cu el fara lesa nu am probleme cu el sta mereu langa mine ma joc cu el cu mingea mi;o aduce inapoi mereu cand o arunc..bine nu mio da :)) asta e adevarul trebuie sa o iau eu :)) si e f rau ..ma refer in curte nu pot tine nimic tot ce prinde rupe ..am plantat 9 pruni din care 3 pur si simplu mi a scos din pamant :)) mi;a ros 2 cozi de topoare si multe altele ...
Bine ai venit, fa-i un topic nou cainelui
"9 pruni din care 3 pur si simplu mi a scos din pamant :)) mi;a ros 2 cozi de topoare si multe altele .." tare
(07-21-2015, 11:16 AM) a scris: [ -> ]pe forumul asta doar la misto se ras?

eu am pus o intrebare,am inteles ca nu se poate spune exact ce rasa e dar dar cica sunt cunoscator pe forum poate da cu presupusul nu?
iar faza cu parul nu nu era par era copacul in sine..omfg ce oameni...era o intrebare si aia nu trebuia sa ras la misto mai bn nu scrii nimic..

Omule ti-am pus doua intrebari perfect normale sa-mi dau seama daca tu vorbesti serious Sau ne iei la misto, sa stiu daca sa rad impreuna cu tine Sau de tine

Ai grija cum il pui pe prietenii tai sa -l enerveze si sa nu te surprinda ca I se cashuna intr-o zi pe unu din ei atunci nu ti vei mai dorii sa-i latre Sau sa fie agresiv .

Gandeste-te in plm si la consecinte sau te doare-n pix ca ti ti-ai luat cainele sa fie smardoi cu oamenii .
In alta ordine de idei e in mix superb , in Caine ingrijit si sa Va bucurati unul de celalalt
El este Nero. Ce rasa credeti ca este?
Arunca si tu doua poze cu el in picioare , din lateral si Daca ai si cu parintii ca sa fie macar posibil ca userii mai expirementati sa-si dea cu parerea
Raul12 : nu sunt sigur despre puritatea cainelui tau, despre rasa lui. Totusi, legat de comportament, iti pot spune doua lucruri: cainele se va maturiza, dar are nevoie de sa capete incredere. Un caine se poate zburli(ca o pisica) datorita agresivitatii sau a fricii. Sunt lucruri/obiecte/persoane cu care trebuie sa aiba contact cat mai des, trebuie scos la aer, miscare, socializare, lasat in prezenta altor animale. Si doi: padocul nu e solutia unui caine agresiv. Un caine agresiv dar instabil va cauza probleme. Cum am scris mai sus, deseori agresivitatea vine din frica. Ai grija ce caine ai, cum il cresti, cum il educi. Joaca-te cu maidanezu` din curte avandu-l pe al tau legat, sa vada ca maidanezu` e prietenu` tau. Acorda-i incredere, recompenseaza-l ori de cate ori face un lucru bun, plm, fa-l sa se simta iubit! Rasfata-l, daca e nevoie! Unii caini au nevoie de asta!

Cristina Moldovan : Inclin sa cred ca este pit bull, dar in absenta unui act doveditor, poate fi considerat orice. Poze mai multe cu el, cu parintii, eventual...daca ne poti spune de unde/la cine l-ai cumparat. Sunt foarte multi oameni care nu "se obosesc" sa faca ped(chiar si on line) patrupezilor cumparati sau vor sa ramana anonimi. Acesti caini se inmultesc, au rezultate bune dar se pierde practic ceva: istoricul. In lipsa unui istoric, cainele e considerat de cele mai multe ori...mix. Sanatate, sa va traiasca! :)
Am revenit cu poze. De la cine l-am luat a spus ca este un Red Nose. Dar el are nasul negru...asta m-a derutat putin.
Am revenit cu poze :)
Nu este nici un fel de red nose catelul tau Cristina.
Sa-ti traiasca.
Mersi mario238 :) Dar imi poti spune daca e pitbull?
Sub nici o forma nu este rednose. Probabil este un metis de pitbull sau amstaff.

Sa ai grija de el, se va face frumos
Mersi,NICK :)
Salut,oare ce rasa este *amstaff-ul* asta? !http://olx.ro/oferta/amstaff-de-vanzare-ID48Xc8.html#c4b3d12990