Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Salut !! sunt nou pe forumul vostru, dar va urmaesc de mai mult timp. Mi-am cumparat si eu un catel ieri, nascut pe 10 mai. Stapanul mi l-a vandut spunand ca e amstaff.. Ce parere aveti? :) ce rasa e? A meritat 200 lei ?
Parintii arata superb(i-am vazut ieri) Ceva sfaturi de ingrijire pentru inceput?? E baietel. Ceva pareri?İmage
İmage
İmage
İmage
İmage
Nu ai pus bine pozele.
E ciudat faptul ca abia dupa ce l-ai cumparat te intrebi daca merita 200 lei. Intrebarea asta ar fi trebuit sa ti-o pui inainte sa il cumperi.

Chiar daca nu vad pozele tinand cont ca este nascut pe 10 mai este mult prea mic sa iti poti da seama ce rasa este. Niste poze cu parintii ar fi mai utile.

Dupa cum zice si NICK.... poze cu parintii ar fi esentiale, deoarece puiul si la 2 luni nu prea iti po-ti da seama 100% daca este amstaff sau nu.
La parinti nu am cum sa fac poze, dar voi pune cate o poza cu parintii din anuntul din care am cumparat puiul. Dar nu prea imi place cum arata in poze.. in realitate arata mult mai bine parintii http://forum.anunturi-galati.ro/uploads/..._thumb.jpg
http://forum.anunturi-galati.ro/uploads/..._thumb.jpg

Astia sunt parintii. Nu arata bine nici parintii nici puii in poze, dar in realitate arata mai bine.
Fac topic nou. scuzati ca am pus pozele gresit..
Te-ai uitat la link-uri inainte sa le postezi?
Da, m-am uitat, si la mine se vede :)
La mine se vad asa mici incat nu imi pot da seama daca e pekinez sau amstaff, desii prima poza mi se pare mie sau e un REDNOSE ? - pitbull - !!!
nu este amstaff.sall

Salut !! sunt nou pe forumul vostru, dar va urmaesc de mai mult timp. Mi-am cumparat si eu un catel ieri, nascut pe 10 mai. Stapanul mi l-a vandut spunand ca e amstaff.. Ce parere aveti? :) ce rasa e? A meritat 200 lei ?
Parintii arata superb(i-am vazut ieri) Ceva sfaturi de ingrijire pentru inceput?? E baietel. Ceva pareri? [attachment=20262]
[attachment=20264]
[attachment=20265]
[attachment=20266]
Am facut un topic nou, uitati-va acolo.. se vede mai bine, si poze, si tot ! :) T.C aici,va rog.
nu era nevoie de alt topic cu acelasi subiect ca nu din cauza asta nu se vedeau pozele dar ma rog...
Frumoasa culoare sa iti traiasca. Dar e mc sa se poata pronunta cineva ce rasa este. Daca ne prezinti si parintii am fi in gradul sa spunem ceva.
poi din start are nasul rosu(asa vad eu cel putin) deci amstaff nu e si atunci poate fi un metis de amstaffxpitbull sau pitbull dar daca nu pui poze clare cu parintii e imposibil pentru oricine sa isi dea seama.
ai cerut sfaturi de ingrijire si presupun ca aici te referi cumva la alimentatie:
1. mancare gatita: orez fiert cu carne de pui/vita/cal/miel/curcan plus legume morcovi,telina,verdeata etc
2. mancare industriala(boabele) premium,superpremium si aici sunt o groaza de marci,poti cauta prin forum sau pe net sa vezi care ar fi,preturi etc
3. vitamine,calciu ca e mic si are nevoie de asa ceva:k9 petphos cafortan astea fiind cele mai bune(parerea mea)
Mersi frumos de raspuns. Dar daca nu e amstaff 100%, macar e metis de amstaff? Are caracterisiticile unui amstaff in mare parte.. ?
poi cam asta e problema cu mixurile ca nu stii cum vor arata cand vor fi mari,nu mai valabila chestia aia ca daca arata bine parintii va arata si puiul,adica poate sa semene cu unul din parinti sau poate sa ia ceva din bunici strabunici.e prea micut sa ti dai seama daca are trasaturi sau nu de amstaff si daca ai pune niste poze cu parintii ne-am putea face o idee cat de cat.100% n o sa stii ca nu ai cum dar ai grija de micut,dai mancare buna,vitamine calciu si o sa vezi ce frumos se va dezvolta
aaa si in primul rand iubeste-l,socializeaza-l.bafta