Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Tu mai ieri alalataieri nu stiai care e diferenta dintre pitbull si amstaff :))
(02-26-2015, 02:56 PM) a scris: [ -> ]seamana mai mult a maidanez.fara suparare!!cred ca decat 1 din caini a fost amstaff sau pitt..celalalt unul obijnuit...nici pozele nu prea ajuta!!


n-am de ce sa ma supar fiindca e un caine intelegator iubitor si foarte ascultator.
Sincer mie nu prea mi se pare a semana ca un maidanez..

spune-ti opinia voastra va rog


İmage
İmage
İmage
Cainele este frumos, ca orice caine de varsta lui. Legat de rasa sa, raspunsul deja il stii si am vazut ca l-ai scris in topicul sau. In cel mai fericit caz este un mix dintre un amstaff si un pitbull. Totusi este posibil in trecutul parintilor mai apara si alte rase. Daca s-a intamplat acest lucru mai mult ca sigur nici macar stapanii parintilor nu-ti vor putea spune ce rase sunt.

LE. M-am uitat la pozele de la pagina anterioara. Femela nu este sub nici o forma amstaff si nici masculul nu prea pare sa fie pitbull. Este posibil ca stramosii lor sa fi apartinut acestor rase, insa pe parcurs s-au cam amestecat

Asta nu iti face cainele maidanez. Ai grija de el si o sa-l ai exact asa cum iti doresti
multumesc frumos

Am cea mai mare grija posibila ieri i-am facut primul vaccin de cateva zile am inceput sa-i dau si vitamine. deci totul e ok :) Sper sa se dezvolte frumos.. Am observat mergand cu ea pe strada musculatura foarte bine dezvoltata la varsta de 4 luni.
Buna.. ea este Maya are 4 luni....as vrea o parere daca se poate, multi mi.au spus ca seamana cu un amstaff, alti ca seamana cu pitt....ce parere aveti?
Este un mix de pitbull red nose,nu exista amstaff cu nasul rosu.
Multumesc pt parere...si multta sanatate

(04-19-2015, 09:23 PM) a scris: [ -> ]Multumesc pt parere...si multta sanatate

Ea este mama ei
Imi puteti spune ce rasa este ???
İmageİmageİmageİmageİmageİmageİmage
İmage
Radu imi place mult de tot golanul tau are ceva special Insa eu unul nu iti pot spune ce rasa este , clar are trasaturi de tip bull in el :) Ai putea pune poze cu parintii lui ?!

Deschide-i si un thread nou , prezinta-l pe capatzanos , cum Il cheama , cat are si de unde e :)
(04-28-2015, 08:34 PM) a scris: [ -> ]Radu imi place mult de tot golanul tau are ceva special Insa eu unul nu iti pot spune ce rasa este , clar are trasaturi de tip bull in el :) Ai putea pune poze cu parintii lui ?!

Deschide-i si un thread nou , prezinta-l pe capatzanos , cum Il cheama , cat are si de unde e :)

E special într-adevăr și e foarte iubitor... Îl cheamă Bruno și are 1 an și 3 luni și e al meu de două luni dar eu m-am ocupat de el de mic... Și din păcate nu am poze cu părinții

(04-28-2015, 10:20 PM) a scris: [ -> ]E special într-adevăr și e foarte iubitor... Îl cheamă Bruno și are 1 an și 3 luni și e al meu de două luni dar eu m-am ocupat de el de mic... Și din păcate nu am poze cu părinții

Și ma bucur ca îți place ..... Oricum nu contează ce rasă e, dar "lumea" zice ca e corcit și de-aia am întrebat.. Ms de răspuns, o sa fac topic sa primesc mai multe păreri
Este pitbull sau mix ? (si mix cu ce rasa?)
İmage
İmage
İmage
İmage
İmage
İmage
İmage
İmage
adică dacă seamănă a pitbull sau a alta rasa?
(04-29-2015, 04:56 AM) a scris: [ -> ]adică dacă seamănă a pitbull sau a alta rasa?

Adică e pitbull, amstaff, soricar, pechinez, javra? Asta vreau sa aflu
pai "regula de aur" spune ca fără ped este mix.