Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Salut. Sunt nou pe forum, va urmaresc de ceva timp si acum am indraznit. Am luat cainele de pe net din Sibiu ca fiind Amstaff.. Are 5 luni jumate.. Ulterior am aflat ca ar fi mix cu pitbull.. Nu ma deranjeaza, doar ca as dori sa aud si alte pareri.
Multumesc .

http://postimg.org/gallery/2qfs67s3m/
Eu nu prea vad trasaturi de amstaff in el,oricum,sunt oameni ce cunosc mai bine rasele si iti pot spune o parere mai aproape de adevar.
Nici o parere nimic ??
(01-29-2015, 11:31 AM) a scris: [ -> ]Nici o parere nimic ??

Ba da, parerea mea e ca trebuia sa stii ce rasa e inainte sa-l cumperi, acum nu mai are sens intrebarea, bucura-te de el.
(01-29-2015, 01:49 PM) a scris: [ -> ]Ba da, parerea mea e ca trebuia sa stii ce rasa e inainte sa-l cumperi, acum nu mai are sens intrebarea, bucura-te de el.

Imi cer scuze daca a deranjat pe cineva insistenta mea , ma gandeam ca tocmai asta este rostul topicului dupa cum ai spune si numele.
(01-29-2015, 02:15 AM) a scris: [ -> ]Eu nu prea vad trasaturi de amstaff in el,oricum,sunt oameni ce cunosc mai bine rasele si iti pot spune o parere mai aproape de adevar.

Multumesc pt rsp Antic. Ce ar trebui sa inteleg din asta ? Tare as vrea sa aflu cat mai multe pareri daca nu cer prea mult. .:) Multumesc
Parerea mea e ca este mix Pitbull,nu voiam sa ma pronunt aiurea,atata tot.
(01-29-2015, 08:32 PM) a scris: [ -> ]Parerea mea e ca este mix Pitbull,nu voiam sa ma pronunt aiurea,atata tot.

Am inteles. Asta tind sa cred si eu..
(01-29-2015, 03:18 PM) a scris: [ -> ]Imi cer scuze daca a deranjat pe cineva insistenta mea , ma gandeam ca tocmai asta este rostul topicului dupa cum ai spune si numele.

Imi arata a AmStaff cu Pit mai mult amstaff si mai putin pit, la fel si parintii.
Puteti sami spuneti si mie daca e pitbull sau metis...am fost pacalit sau nu de un baiat...uitati poze cu el(tobi il cheama are 7luni) http://postimg.org/image/egun6pap7/ http://postimg.org/image/ofetd2ujz/ http://postimg.org/image/m5wq1ndof/
(02-08-2015, 10:20 AM) a scris: [ -> ]Puteti sami spuneti si mie daca e pitbull sau metis...am fost pacalit sau nu de un baiat...uitati poze cu el(tobi il cheama are 7luni) http://postimg.org/image/egun6pap7/ http://postimg.org/image/ofetd2ujz/ http://postimg.org/image/m5wq1ndof/

Ai fost pacalit.
Citat:[co[/php][/code]
de][php]

ce rasa credeti k sunt??
cainii au 6 luni in poze..marculul Thor are 27 kg(cel cu alb..mai colorat)si cateaua Hera cea cu pata in piep are si ea 20 kg!!
Ea e Sara.
Iar din spusele fostului stapan cica e mix pitt cu amstaff.

voi ce parere aveti ?!

İmage
İmage
İmage
Ii dam crezare stapanului desi este probabil ca acei pit si amstaff sa fi fost de fapt la randul lor si ei mixuri.
seamana mai mult a maidanez.fara suparare!!cred ca decat 1 din caini a fost amstaff sau pitt..celalalt unul obijnuit...nici pozele nu prea ajuta!!