Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
reusita poza!!
Am vazut acum ceva vreme inregistrarea aceasta si ma intrebam daca exemplarul prezent aici este pitbul (asa cum sustine cezar) sau un metis, voi ce credeti, este prea masiv pentru un pitbul?

https://www.youtube.com/watch?v=t6jM2Z4fjTM
Aceeasi rasa de caine care vrea si iMirel, cateva posturi mai jos. Ceva americanbully cum ziceau baietii.
(12-09-2014, 03:14 PM) a scris: [ -> ]Aceeasi rasa de caine care vrea si iMirel, cateva posturi mai jos. Ceva americanbully cum ziceau baietii.

Este posibil sa fie si american bully, dar exemplarele pe care le-am vazut eu (pe internet) au in general structura capului mai masiva, mai patratoasa decat acesta. Eram curios daca exista vreo linie de pitbull (din cele cateva zeci recunoscute) care sa arate asa.

Update, intre timp m-am lamurit, ai avut dreptate, este american bully, cel mai probabil din linia asta http://www.goodpitbulls.com/bloodlines/h...-pit-bull/
(12-09-2014, 03:24 PM) a scris: [ -> ]Este posibil sa fie si american bully, dar exemplarele pe care le-am vazut eu (pe internet) au in general structura capului mai masiva, mai patratoasa decat acesta. Eram curios daca exista vreo linie de pitbull (din cele cateva zeci recunoscute) care sa arate asa.

Update, intre timp m-am lamurit, ai avut dreptate, este american bully, cel mai probabil din linia asta http://www.goodpitbulls.com/bloodlines/h...-pit-bull/

Stiu cateva linii de capatanosi, dar asta din clip este bully, fara discutie! N-o sa vezi pit bull atat de scurt, gros, greu.
Buna , tuturor
As dori sa va intreb ce parere aveti despre cainele meu este Amstaf cu Pitbull sau , sau nu este acela masculu care stiu eu , propietarul puilor are si masculu si Femele .......Mi sa spus ca este Amstaf dar imi este greu sa cred asta . Il Am de la 2 luni acuma are 3 luni si 2 saptamani
Aicea sunt Parinti si Picu meu
https://www.facebook.com/lador.gabriel.3...299&type=3

Aicea un video la 3 luni
https://www.facebook.com/video.php?v=825...=3&theater

Si aicea un video facut Ieri
https://www.facebook.com/photo.php?v=829532007110814
Asta nu e ala din Ucraina? Linia aia rara ...?
Nu stiu despre ce vb sincer.........mie mi la daonat cineva cel al cui este facebook cu pozele
Am inteles. Sa-ti traiasca!
puteti sa imi spuneti .......daca este amstaf cu pittbul sau cu alceva ca aveti mai multa experienta ca mine
Iar isi face reclama cu "hibridu" ala pe aici
Eu nu stiu sincer ce sa intamplat am precizat mai sus faptul ca mi la dodat tipul al cui este facebooku

Dar daca Deranjez imi cer scuze
Are un video pe fb cu catelu si are coada taiata :O ? the f**k ?
Asa mi la donat ..........eu nam avut ce sa fac .....Ce pot sa spun este ca la ingrijit bine si sa ocupat de el stie face multe trucuri cainele , Totusi nu doreste nimeni sa-mi spuna daca este mixt amstaf pittbul sau amstaf sau pittbul sau alceva?