Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
(11-03-2014, 05:53 PM) a scris: [ -> ]Da am pedigree la el

Atunci la ce mai intrebi ce rasa e?
Da, posteaza sa vedem si noi un pic ped-ul. :-)
Eu cred ca te plictisesti si nu ai ce face .Cand afirmi ca "am pedigree" , atunci intrebarea ce ce "rasa" e cainele meu nu isi mai are rostul
O fi pedigree din asta:
Da NICK de asta era..... am inteles eu gresit ma gandeam la mancare :)) eu l-am gasit intr-un parc si era cat palma mea si se pare ca a crescut mare... ap

Deci.... ce rasa este cainele meu... eu ma`ș gandi la o corcitura de red nose cu pit credeti ca am dreptate?
Asta a fost buna tare! :))
red nose cu pit.. auzi. x_x
Deci... cainele tau nu e rasa.
Si eu sunt in postura dupa ce am citit mult pe acest site cam tot ce ma interesa de pit( felicitari tuturor), sa imi dau seama ca am o catelusa mix. Nu imi pare rau o secunda ca am luat-o, insa parca sunteti prea rautaciosi, asta am simptit si eu cand am prezentat-o pe Zira. Cred ca era mult mai multumit omu sa ii spuneti ca ar putea fi un mix dintre x si y. Sa nu fie cu suparate, va apreciez mult .
(11-03-2014, 09:16 PM) a scris: [ -> ]Deci.... ce rasa este cainele meu... eu ma`ș gandi la o corcitura de red nose cu pit credeti ca am dreptate?

Rednose este o linie de sange a rasei pitbull.
Cu privire la ce rase ar putea fi parintii cainelui tau nu imi pot da cu parerea. Este destul de masiv, este posibil sa aiba si ceva bully pe undeva printre stramosi.


alexandroaia, am intrat acum in topicul cu Zira si am vazut ca mai mult eu ti-am raspuns acolo. Nu stiu de ce ti-am lasat impresia ca am fost rautacios. N-a fost nici pe departe intentia mea.
Bully e greu sa fie prin spate. Sunt mai rari si cei care au nu-i monteaza cu alte rase. In ultimul timp toti spun ca au mixuri de bully daca urmaresti. Orice mix mai solid e mix de bully. In cazul de fata poate fi si dog de bordeaux prin spate, de acolo si culoarea, nu avem de unde sa stim. Sa iti traiasca catelul!
Pit bull il vad fara sa mai am nevoie de alte poze. Sunt curios cum vor iesi puii din el... E foarte gras(asa mi se pare) si cred ca si nemiscat, dar asta mi se pare mai pit bull decat multi altii cu ped-uri stufoase!
Multumesc pentru pareri.
Ce ziceti de puiuti mei?
Au ochii albastrii!
Nu toti... :-p

Ce ziceti de puiuti mei?