Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Intr-adevăr, construcția pare de american bulldog ceva cu Pit ...
(06-01-2014, 12:17 PM)Laur00 a scris: [ -> ]Salut . Am luat o cățelușa de la un prieten care susține ca e un metis de pitbull cam acum 2 saptamâni . Am fost cu ea si la cabinet veterinar si la fel , cica ar fi un metis de pitbull . A inceput sa i se schimbe si culoarea , se face ceva spre in maro . Nu am nici poze cu părinți . Daca puteți sa imi dați o părere ceva .

Si in sfârșit am aflat si ce e , i-am vazut părinții dar din păcate nu am facut poze , o sa incerc sa merg sa fac cateva . Mama - pitbull , tatăl - Setter englez . Nu a luat multe de la Setter , dar clar a luat Înălțimea !
[attachment=27155]

O sa mai revin cu niste poze .
Salut , acesta este un pitbull ?
Nu ma intrebari de mama / tata pentru ca inca nu am facut cunostinta cu ei , doar tatal meu i'a vazut ..
Vine mereu spre camera si nu pot sa ii fac nicio poza calumea sau sta cu capul in jos si nu am ce sa ii fac :))
Are aproape 1 luna .. mananca . se culca , am o catea mai mica se mai joaca cu ia adica o musca si asta-i programul lui..
Roade tot ce prinde , adica fier , ciment nu tine cont :))
E prea mic sa poti trage vreo concluzie acum.

Pune poze cu parintii cand poti face rost.

Sa ai grija de el, sa-i faci vaccinurile si toate cele.
Tu ce crezi .. duce spre pitbull ?
Da , peste 2 zile o sa il duc la primul vaccin
P.S: Mi se pare ca seama cu al tau cand era mic
Cand sunt mici seamana toti intre ei.
De semanat, da, cred ca va semana cu un pitbull. Ma refer la aspectul fizic.
Mai departe daca e intradevar pitbull pur doar un pedigree iti va putea confirma.

Succes cu el si sa fie sanatos
Mersi mult
sasha e catelusa mea de un an si un pic ce rasa spuneti voi ca e eu zic ca e staff dar na nu are ped[attachment=27276][attachment=27277][attachment=27278][attachment=27279]si parinti[attachment=27280]
Eu zic ca e mai mult pit decat staff dupa forma capului,dupa parintii,dupa pieptul ''adanc'' ma rog.....oricum nu ai cum sa stii sigur daca nu are ped!!in orice caz e super frumoasa!!
Rey despre al meu ce spui ca este ? e putin mai sus
Madaliyn123, al tau este prea mic pentru a fi catalogat. Insa e foarte dragut, sa-ti traiasca!
da deci a mea e mix pitbull -amstaff ,inclinat mai mult spre pitbull :)
mai pun niste poze cu parinti [attachment=27290][attachment=27291][attachment=27292][attachment=27293][attachment=27294]
salut toata Romania, am un pit de un an uitativa rog la el, e metis, nu e rasa curata nu am acte, dar daca este vreo parere, impresii sfaturi e oki
İmage
İmage
İmage
İmage

e bunisor cainele, la 4/5 luni au sarit 5 maidanezi 2 (talie inalta) peste noi + copil de 3 ani, ia alungat fata, pe 1 de bot altu de git 3 au fugit, atunci am hotarit sal lasam la noi. Ziua doarme, noapte este foarte activ. Intrebare pe 07 a implinit un an, asi dor sa am mititei de la ea..nu e nimic ca se intirzie maturizarea? am acasa staff dar fuge de ea, se teme. e agresif tare cu cainii, am temeri ca nu si va gasi un partener pe potriva/ ma refer pitbulli
Salut bine ai venit!!Mie unu mi se pare ca e Pitt pur sange!!Nu ai cum sa ai acte la el ca in romanica nu sunt recunoscuti!!Fa-i si tu un topic si prezinta-l!!
(07-22-2014, 09:14 PM)Rey a scris: [ -> ]Salut bine ai venit!!Mie unu mi se pare ca e Pitt pur sange!!Nu ai cum sa ai acte la el ca in romanica nu sunt recunoscuti!!Fa-i si tu un topic si prezinta-l!!

ms, nu sunt din Romania, la noi se pare sunt interzishi. Pare bine sa aud ca e pit, aveam retineri cine mi la vindut a spus ca e pit, parintii sunt pit.. dar aveam rezerve. Moldova e tara minunilor..