Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
dar de caine, cum ti se pare nick? e suspect cv la el, unele caracteristici ii lipsesc, zic. :-??
Nu are o pozitie in care sa-ti poti da cu parerea despre defectele sale.
As putea spune despre coada, torace sau stop ca nu sunt deloc in regula, insa cainele nu sta in pozitie de show sa pot face asta fara sa risc sa vorbesc prostii.
(08-25-2013, 04:34 PM)Pitbullx a scris: [ -> ]O nedumerire am si eu . Mi-am luat un catel in anunt scria "pitbull" vanzatorul mi-a aratat cateva poze cu parintii ambii fiind tigrati puiul a iesit alb cu o pata in zona pulpei . Din cate am inteles puiul poate mosteni si caracterele bunicilor etc. singura problema e daca este rasa majoritatea spun ca este pitbull in special veterinarul , dar sunt si cateva persoane care se trezesc vorbind si isi dau cu parerea asa ca m-am hotarat sa cer sfatul unor "experti" sa zic asa eu unul nu am mai detinut pitbul insa am avut un amstaff si un rottweiler ,deci nu ma pricep . Multumesc anticipat.

nu stiu ce rasa e ..dar e frumos foc.. sa-ti traiasca
Sau nu..:)))) Parerea mea..
Salut,de curand am vorbit cu o familie din bucuresti ce vindea un pitbull,eu am fost destul de interesat odata ce aveam nevoie de un caine loial,mi-au trimis niste poze si astazi urmeaza sa-l iau,ce credeti,este acesta un pitbull?İmage
İmage
Nu prea este. Totusi, pune niste poze cu parintii.
Nu ! Nu este !
asa blana lunga?o fii pitbull incrucisat cu o cartita ca altfel nu se explica
(03-03-2014, 11:40 AM)SiZe a scris: [ -> ]Salut,de curand am vorbit cu o familie din bucuresti ce vindea un pitbull,eu am fost destul de interesat odata ce aveam nevoie de un caine loial,mi-au trimis niste poze si astazi urmeaza sa-l iau,ce credeti,este acesta un pitbull?

e mult prea pufos ptr a fi pitbull. chiar daca e mic puiul se vede ca nici capul nu e de pitt
İmage

sunt pitbulli ?ca vreau sa-i cumpar
pune pedigree-ul, nu iti poate nimeni da un raspuns asa, doar dintr-o poza cu cativa catei
unde i-ai vazut ?
stiu ca poate nu e adecvat forumul la care ma adresez...dar vreau sa aflu si eu o parere.....am o catelusa pittbul(zic mai multi(si as vrea sa aflu si parerea voastra.acum are un an...dar am si niste poze de cand avea cateva luni...daca puteti sa imi dati ceva detalii...!ma adreseza la voi ca la niste adevarati iubitori si crescatori ai rasei!!!

acum pun si niste poze....!o cheama luna....e deja pe aici ..si are poze de mica...vreau si parerea dvs! nu are urechile cupate!
acum pun si niste poze....!o cheama luna....e deja pe aici ..si are poze de mica...vreau si parerea dvs! nu are urechile cupate!

Nu ai pus poze inca . Trebuie sa stii de la inceput ca neavand pedigree nu iti putem spune niciodata sigur daca e pitbull 100% si nu poti avea siguranta asta. Noi decat ne putem da cate o parere personala :)
nu am pedrigree...dar macar sa vad daca e rasa sa zic asa...am si cativa carcotasi?