Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
horia, eram ironic frate! :) cand vii pe un forum si intrebi alte persoane ce rasa e cainele tau E CLAR ca nu e pur! daca stii omu care iti vinde cainele, vezi parintii si primesti si pedigree nu cred ca mai vii sa intrebi ce rasa e cainele tau. nu e pitbull pur deloc clau2k nu mai abera. e un mix. multi au inceput sa nu va mai raspunda pentru ca incepeti si injurati ca de unde stim noi ca e mix. cand ceri pareri accepti si bune si rele fara comentarii!


poate avea un amstaff pur culoarea asta,pe care o numesc tricolora?
Ăla din poză e sable.

Pot iesi pui tricolori. De exemplu, chiar si Don King of Rings a transmis, daca ii urmaresti cuiburile, si nu doar odata :)
am inteles. multumesc,perkele!
Ce parere aveti despre cateaua asta? E pitbull sau nu ?
inca astept raspuns sa stiti
(02-12-2014, 11:34 AM)game_dog a scris: [ -> ]inca astept raspuns sa stiti

mie-mi arata a pitbull
ms cosmic, mai astept si alte pareri
Este pitbull si inca unul valoros, dar banuiesc ca tu deja stii asta si voiai sa vezi oameni care se lasa influentati de aspectul ei tuguiat si vor spune ca e vreo corcitura, nu-i asa?
Numai postati poze doar la misto cand stiti bine ce este cainele.
Da NICK asa este, si nu am postat poze doar la misto clousse. In caz ca nu ai observat postez rar, dar cand o fac, o fac cu un scop. Eram curios cati dintre baietii de pe forum stiu cine e cateaua asta. La felul cum arata nu ai spune ca e GR CH 6xW :)
Pe bune ca nu dai 2 parale pe ea daca o judeci dupa aspect.
posesorul acestui caine, spune ca e amstaff cu ped, a mai umflat treaba sa sune mai bine zic eu, ca cica a dat 500-1000 e si e adus de prin belgia parca. eu unu, tind sa cred ca e prea mare pt a fi amstasff cu ped, are si in jur de 40 de kg, e gras, ori are ped dar e un exemplar cu defecte. sunt chiar curios, voi ce ziceti?
Tot ce este posibil. Am mai vazut si caini cu pedigree stricati.
Dar totusi cred ca 90% e vrajeala sau poate e teapa cu banii aia...