Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
(01-08-2014, 09:39 PM)NICK a scris: [ -> ]O parere se argumenteaza altfel e egala cu 0 ba chiar mai rau lasa impresia ca cel care o da cauta doar sa se bage in seama si nu e in stare sa-si sustina parerile cu argumente. De altfel e total aiurea ca atunci cand omul nu stie ce rasa ii e cainele sa ii trantesti un raspuns de genul: NU E PITBULL. Ok, crezi tu ca nu e pitbull, foarte bine, dar pe ce chestii te bazezi cand spui asta?

Stai tu linistit ca sunt destui care au pitbull pur fara nici o urma de indoiala.

ok nick imi cer scz ca am fost asa direct pur si simplu asa sunt eu imi spun parerea si atat.mie nu mi se pare a fi pitbull...imi cer scz daca am deranjat cu cv dar daca baiatu a cerut o parere eu miam dato si nu cred ca trebuie sa se supere nimeni
ia baga 2 poze cu el in picioare lateral si din fata.
Mai insist o data poate primesc o parere
..................
..............
Buna..tocmai am primit o catelusa si mi s.a spus k e pitbull..voi ce credeti?
Nu imi raspunde nimeni?
sa-ti traiasca catelusa ! Daca nu are pedigree nu poti sti niciodata daca este intr-adevar de rasa . Acum e mica, dar cand va creste o sa putem sa ne dam cu parerea cu ce ar semana. Nu ar strica daca ai pune niste poze cu parintii daca ai
Nu am poze cu parintii ei..o sa mai pun poze cand o sa mai creasca..multumesc si eu o iubesc oricum..
Fa un topic si pune poze cu ea
uita-ti cum arata produsul dintre un shar-pei si un amstaff. se intampla in romania si are doar 8 luni. in plus doreste sa o si monteze da nu stie daca cu shar-pei sau amstaff...
da-i un capac peste ochi sa se trezeasca
(01-12-2014, 11:07 AM)Anique001 a scris: [ -> ]Buna..tocmai am primit o catelusa si mi s.a spus k e pitbull..voi ce credeti?

Se vede ca are constructia unui pitbull. Este frumoasa sa iti traiasca si sa se faca mare..!
buna. bine v-am gasit. As vrea si eu niste pareri sincere legate de fetita mea. Nu-mi dau seama exact ce rasa este, nu ca ma intereseaza in mod special, o iubesc oricum, dar din curiozitate si pentru a stii ce apucaturi va avea in continuare ).


uitati-o :
(01-17-2014, 03:59 PM)shobby a scris: [ -> ]buna. bine v-am gasit. As vrea si eu niste pareri sincere legate de fetita mea. Nu-mi dau seama exact ce rasa este, nu ca ma intereseaza in mod special, o iubesc oricum, dar din curiozitate si pentru a stii ce apucaturi va avea in continuare ).


uitati-o :

1. nu vad nici o poza
2. daca e pui cel mai indicat e sa pui poze cu parintii fiindca nu-ti poti da seama ce rasa e.

Nu se vede nicio poza
(01-14-2014, 01:24 AM)emanuelyo a scris: [ -> ]Se vede ca are constructia unui pitbull. Este frumoasa sa iti traiasca si sa se faca mare..!

Multumesc frumos Emanuelyo