Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Multumesc frumos!
salutare forum
sunt proprietarul canisei Sargetia Forest din Deva si avand in vedere ca aici sa discutat despre cainii mei as vrea sa fac cateva lamuriri
ma ocup de american bulldog din 2005 si primele 2 cuiburi le-am avut in 2006....nu foarte multe de atunci pana acum insa cateva au fost, ultimul cuib este chiar cel ce apare in video si este de acum 2 ani si ceva. Haita mea si programul meu de reproductie nu are un scop comercial asa ca ma misc greu cand vine vorba de pui produsi.
BaGaBoND in Petrosani exista 2 american bulldogi din curtea mea, unul vandut si unul facut cadou si asta pentru ca eu sunt din Petrosani si am acolo multi prieteni....poate vor fi candva 15 insa in nici un caz nu e realitatea de acum.
decu florin cainele postat de tine se numeste Sargetia Forest Darth Vader si apare si el in video-ul postat aici chiar de cand era pui, are varsta de 2 ani si vreo 3 luni si a reprezentat dreptul de monta nu a ajuns cadou la Bucuresti. Anakin tatal lui desii produs de mine este in proprietatea altcuiva acum, respectiv socrilor celui care il detine pe Darth...asa ca Darth a ajuns drept de monta...o intreaga telenuvela...bahahaha....oricum multumesc de poze, nu aveam poze mai recente cu el.
asta este pedigree-ul lui Darth...in link este fratelelui de cuib Red care l-am pastrat in canisa
http://www.pedigreedatabase.com/american...red-dragon
DreadHead ai fost foarte la curent cu ce este sargetia Forest si ce facem aici, multumesc pentru atentie.
Respect si numai bine
Hello si bine ai venit!

Foarte dragut din partea ta ca ai decis sa ajuti cu niste informatii. Fac bine tuturor si cum pe forum nu exista astfel de caini, este foarte placut sa diversificam discutiile :).
Noi vom avea sigur ce invata .


Toate cele bune!
Salut. Ce rasa credeti ca e catelusa mea ?
Pune si tu niste poze cu parintii
Parintii...
ma puteti ajuta cu herra...am luato cand avea 2 luni jumate acuma are 4 jumate da nu is sigur daca ii pit sau...! nu am poze cu parintii dar pe mama am vazuto si sigur ii pit!
pun poze cu ea doar ca nu gasesc care sa se incadreze in 3mb
pun poze cu ea doar ca nu gasesc care sa se incadreze in 3mb
herra la 2 luni jumate!!
o parere va rog....e metis amstaff sau pitbull??nu ii cunosc parintii....as fii vrut sa o adopt
Blondy,cand adopti un caine il adopti ca sa ii oferi o viata Mai Buna decat precedenta asa ca daca vrei sa adopti un catel,adoptal ca sa faci un bine cainelui nu rasei.
de adoptat il adopt oricum.....fie k e de rasa sau nu...intrebam de curiozitate... stapanul mi-a zis k e pitbull... acum dumnezeu cu mila...

Mie ambii pui de pe pagina asta imi par pit, si catelusa aia blue Herra e frumoasa rau !
calul de dar nu se cauta la dinti.
herra la 4 luni juma ....deci ii pit?
Deci arata-ne niste parinti :)