Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
(11-09-2013, 08:43 PM)Danutzu85 a scris: [ -> ]pai daca au ped dc ne mai intrebi daca sunt staf sau nu?!!
daca vrei ceva de calitate iti iei un caine cu ped daca nu risti si cumperi fara ped

Mai mult intrebam pt aia blue..
Daca nu te grabesti si mai astepti ia legatura cu perkele dupa forum.
(11-09-2013, 10:19 PM)Alex. a scris: [ -> ]Daca nu te grabesti si mai astepti ia legatura cu perkele dupa forum.

Am uitat sa precizez ca eu sunt in spania..
Ok am inteles.
Buna am luat cainele asta si stapanul mi-a zis ca este pitbull ,multi mi-au zis ca-i amstaff ,alti ca-i mix intre ciobanesc german si pitbull ,eu nu prea ma pricep si aqm facut niste poze mai clare sa va dati cu parerea .
İmage
İmage
İmage
E un maidanez Cristian, te-ai parlit aia e...pe viitor cand vei dori sa te dai mare la baietii din "carter" cu un pit te vei documenta putin inainte sa iti mai iei vreo teapa. Acum ca stii ce rasa este, ce vei face cu cateaua ? Dar fi sincer ca nu iti ia nimeni gatu. O s-o vinzi mai departe nu barosane ?
Nu e pitbull, nu e amstaff si nici maidanez nu e, sa nu exageram
Are el ceva trasaturi de amstaff in el, insa nu are rost sa te minti singur


(11-20-2013, 11:54 PM)game_dog a scris: [ -> ]Acum ca stii ce rasa este, ce vei face cu cateaua ? Dar fi sincer ca nu iti ia nimeni gatu.

Ce sa faca? Sa o creasca in continuare si sa aiba grija de ea. Nu e primul nici ultimul care si-a luat teapa. Vina este a lui si a celui care i-a vandut-o, cainele nu a gresit cu nimic.
este o corcitura cu siguranta dar mai bine era daca puneai poze cu parintii ceva trasaturi de tip bull are in el.bafta cu el si sa fie sanatos
Nu este PitBull dar nici maidanez...are ceva trasaturi de Pitt in el dar cainele are 7 luni, o sa se Mai dezvolte. Sanatate
Sa-ti traiasca este frumos...!
(11-20-2013, 11:54 PM)game_dog a scris: [ -> ]E un maidanez Cristian, te-ai parlit aia e...pe viitor cand vei dori sa te dai mare la baietii din "carter" cu un pit te vei documenta putin inainte sa iti mai iei vreo teapa. Acum ca stii ce rasa este, ce vei face cu cateaua ? Dar fi sincer ca nu iti ia nimeni gatu. O s-o vinzi mai departe nu barosane ?

stai linistit nu mi-am luat-o sa ma dau mare prin "carter" ,si nu o vand o tin , cum e asa e, o tin .
(11-21-2013, 12:05 AM)NICK a scris: [ -> ]Nu e pitbull, nu e amstaff si nici maidanez nu e, sa nu exageram
Are el ceva trasaturi de amstaff in el, insa nu are rost sa te minti singurCe sa faca? Sa o creasca in continuare si sa aiba grija de ea. Nu e primul nici ultimul care si-a luat teapa. Vina este a lui si a celui care i-a vandut-o, cainele nu a gresit cu nimic.

Bine zici , macar bine ca tu ma susti si nu esti mistocar ca altii ..
(11-21-2013, 08:19 AM)nicu a scris: [ -> ]este o corcitura cu siguranta dar mai bine era daca puneai poze cu parintii ceva trasaturi de tip bull are in el.bafta cu el si sa fie sanatos

nu am poze cu parintii .. multumesc o sa am grija de el

(11-21-2013, 09:54 AM)Alex. a scris: [ -> ]Nu este PitBull dar nici maidanez...are ceva trasaturi de Pitt in el dar cainele are 7 luni, o sa se Mai dezvolte. Sanatate

multumesc frumos ,mai sunt si oameni de treaba pe aici
(11-21-2013, 09:58 AM)emanuelyo a scris: [ -> ]Sa-ti traiasca este frumos...!

multumesc ,la fel iti doresc si eu tie
(11-20-2013, 11:54 PM)game_dog a scris: [ -> ]E un maidanez Cristian, te-ai parlit aia e...pe viitor cand vei dori sa te dai mare la baietii din "carter" cu un pit te vei documenta putin inainte sa iti mai iei vreo teapa. Acum ca stii ce rasa este, ce vei face cu cateaua ? Dar fi sincer ca nu iti ia nimeni gatu. O s-o vinzi mai departe nu barosane ?

De unde sti tu ce o sa faca ? si de unde sti ca la cumparat crezand ca e pitbull sa se dea mare cu el ? cainele il iei ca iti doresti sa ai un caine nu sa te dai mare, eu cred ca tu faci asta , si eu am un puiut de pitbull si nu l-am luat sa ma dau mare imi doream de cand eram mic un pitbull asa ca nu mai sari cu gura aiurea .
Ce rasa e asta?
Ce cap mare are , imi place cum arata ! Cat despre rasa, chiar nu stiu ce sa zic !
seamana cu irish sbt dar si cu pitt.