Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Da, de acord, rasele au cazut in declin si responsabilitatea crescatorilor este sa elimine exemplarele nedorite. Responsabilitatea crescatorilor este intr-adevar (sau ar trebui sa fie) cea mai mare. Si gandeste-te la ce nivel s-ar ajunge in cazul in care, sa zicem ca din momentul asta, lumea n-ar mai produce corcituri, iar toti crescatorii ar deveni peste noapte responsabili, incercand sa elimine defectele aparute in urma selectiei aiurea... Ar fi extraordinar...
Dar cat timp lumea are cultura cainelui care sta in lant de un metru, hranit cu paine si apa si lovit cu sutul in coste daca-i sta in cale(asta-i cultura romaneasca la caini)... Nu se poate face niciun pas, suntem la fel de "bolnavi cultural" in domeniu ca si rasele pe care le criticam dar nu facem nimic sa imbunatatim situatia...
dar de unde au aparut mixurile aste de amstaff?nu tot de la crescatori care au vandut caini aiurea fara pedd si cu alte defecte?ca doar nu se gasesc amstaffi in adaposturi peste tot.daca un crescator vede ca nu a iesit un pui cum trebuie nu mai trebuie vandut ca si pet trebuie eliminat definitiv si asa se face o selectie reala.cel slab pierde cel puternic castiga.ne luam de aia care bag caini la lupte da dar aia chiar selecteaza ce este mai bun ca daca ar tine toate cotargelele nu ar face performanta.la amstaff daca cainele se prezinta bine ochiului asta conteaza in rest ca pica jos de oboseala in 50 de metri ca sant facuti caini sanatosi cu purtatori nu mai conteaza.
Ar putea fi si vandut pana la urma, dar castrat/sterilizat, cu toata increderea si la un pret care sa-i suporte cheltuielile.
Aprope de raspunsurile voastre nu caut not in papura cum sa zice raport la rasa lui Chyno. Vroiam sa aud doar parerile voastre ca, cunoscatori. Bine inteles ca el e cel mai bun si mai frumos din toti cainii asa cum fiecare il vede pe al lui.
A stat langa mine inca din prima zi din viata lui si este un caine care multi dintre voi ar vrea sa aiba unu la fel(ma refer la caracter si loyalitatea lui) nu neaparat la fizic.
Inca o data va multumesc si nu fiti rautaciosi, vroiam doar sa aud parerile voastre!!!
catelusa ta e prea mica sa ne dam seama, iar poza cu mama nu se intelege nimic. poze mai clare nu ai ? si cu tatal daca se poate
poze cu tatal nu am .. dar am alta cu mama

http://imageshack.us/photo/my-images/855/d4ri.jpg/
ar trebui o poza din picioare nu culcata ca asa nu iti poti da seama
si daca nu sti cine este tatal degeaba ne mai arati poza ca nu are relevanta.tatal puilor poate sa fie orice caine din orice rasa.
Salut vreau sa stiu si eu ce rasa este cainele meu Tyson

Asta este tatal

http://imageshack.us/photo/my-images/802/j9e8.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/713/alry.jpg/
Si aici este mama si tatal lui

http://imageshack.us/photo/my-images/23/oiyf.jpg/

Iar acesta este Tyson

http://imageshack.us/photo/my-images/842/gr3o.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/843/59b1.jpg/

Si nustiu daca are vreo legatura dar botul il are roz asa il avea si tatal lui .
Imi rasp si mie cineva?
Am postat si eu ieri. Dar cineva mi-a sters post.
Mie-mi arata a AmStaff 80% Caravan07Tyson
are trasaturi de amstaff dar in lipsa unui pedd este un mix de amstaff.
(10-22-2013, 06:14 PM)Caravan07Tyson a scris: [ -> ]Imi rasp si mie cineva?

Cainele are trasaturi de amstaff.
Tatal pare sa fie un mix de pit cu amstaff dupa parerea mea.
Salut. El este Polat. in varsta de 10-11 luni e al unui prieten. Mă contraziceam cu el că nu e amstaff când era mic dar acum că a crescut nu știu ce să cred. Deci ce spuneți este amstaff sau nu?. :
Poze cu părinți nu am

[attachment=23214]

[attachment=23216]

[attachment=23215]

[attachment=23217]

[attachment=23213]