Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
asa mi se pare si mie ca are in gena cv de la pitbull...
caate pareri aici. :)) si daca vine omu cu ped la caine, va inchide gura la toti
dar probabil nu va veni, deci e asa cum e cainele, sa fie sanatos in continuare.
Un AmStaff cu defecte poate trece drept APBT nu si invers. Pedigreeul dovedeste ca e rasa respectiva, nu si ca-i un exemplar tipic si fara defecte.
La el, capul cu stopul bine marcat, precum si pieptul mai mult lat decat adanc, cutia toracica cilindrica si corpul scurt il duc spre AmStaff. Pedigree-ul poate confirma sau infirma rasa, respectiv daca e un mix sau e rasa pura.
labele din fata sunt mai apropiate decat al unui amstaff pur, de aici iti dai seama din start ca e mix.
"Coate de vaca"(adica departate de corp) pot aparea si la cainii cu pedigree, nu-ti spune asta nimic despre puritatea rasei... Mie mi se par coatele chiar putin prea departate... E chestie de ochi si cum sta cainele in poza. Nici comentarii pe marginea standardului nu se prea pot face asa de usor din poze.
(09-30-2013, 12:06 PM)game_dog a scris: [ -> ]labele din fata sunt mai apropiate decat al unui amstaff pur, de aici iti dai seama din start ca e mix.
asta de unde ai scos-o?
uita-te la cainii lui perkele sa vezi ce pozitie au domnule bagabonD, si dupa aceea uita-te la cainele asta sau eventual la al tau si vei vedea diferenta.
(09-30-2013, 01:35 PM)game_dog a scris: [ -> ]uita-te la cainii lui perkele sa vezi ce pozitie au domnule bagabonD, si dupa aceea uita-te la cainele asta sau eventual la al tau si vei vedea diferenta.
O da scuza-ma mare crescator ce esti tu, deci toti cainii care nu au picioarele ca a lui perkele sunt mixuri aham ok domnu crescator. Apropo ca-ti caini ai avut tu? de esti asa cunoscator? imi place de tine sincer din 3 poze irelevante facute aiurea tu i-ai luat si adn`u de ti-ai dat seama ca e mix Singurii de pe forum care pot spune de un caine ca e mix sunt crescatorii care cresc caini de ani buni nu tu sau eu sau alti papagali care isi dau cu parerea aiurea.
Defectele pe care un caine le are(diferentele fata de standard) nu-l fac sa fie MIX. Pe de alta parte doar pedigree-ul iti poate confirma cum ziceam ca animalul este intr-adevar ceea ce se spune ca este(apartenenta la rasa dovedita pe minim 4 generatii de respectivul act) si este singura dovada ca ai un caine pur, dar nu-ti garanteaza ca va fi si un exemplar conform cu standardul(defecte de genul coada prinsa prea sus, urechi prost prinse, coate prea apropiate sau prea departate de corp, piept prea ingust sau prea lat, osatura usoara, cap prea mic sau prea mare etc. ).

Daca vreti hai sa facem un mic studiu de caz si sa vedem care din cainii de mai jos e APBT si care nu este, cine stie raspunsurile este rugat sa pastreze linistea, eu mi-am dat seama cat de putin stiu...
Mi-am dat seama oricum ca poate sa ma insele ochiul )
si cum facem studiu daca suntem rugati sa pastram linistea? nici unu nu este pitbull de acolo
Ideea e sa-ti dai cu parerea doar daca n-ai vazut poza completa :)
(09-30-2013, 02:08 PM)Emils Terra a scris: [ -> ]Ideea e sa-ti dai cu parerea doar daca n-ai vazut poza completa :)
Na eu mi-am dat
(09-30-2013, 02:09 PM)BaGaBoND a scris: [ -> ]Na eu mi-am dat

Party braker! :))
Cam asa-i :)
De cand trebuie sa ai canisa sau sa fii crescator de 20 de ani sa iti poti permite sa iti pui neuronul la treaba si sa incerci sa interpretezi un standard? Iti exprimi o opinie personala nu pui stampila, nu dai verdicte, nu iei bisturiul in mana sa ai nevoie de calificari profesionale.

Daca ar fi gandit toti pe principiul acesta am vorbi si acum prin telegrame cu rudele.
(09-30-2013, 03:38 PM)NICK a scris: [ -> ]De cand trebuie sa ai canisa sau sa fii crescator de 20 de ani sa iti poti permite sa iti pui neuronul la treaba si sa incerci sa interpretezi un standard? Iti exprimi o opinie personala nu pui stampila, nu dai verdicte, nu iei bisturiul in mana sa ai nevoie de calificari profesionale.

Daca ar fi gandit toti pe principiul acesta am vorbi si acum prin telegrame cu rudele.
Poi omu vrea sa stie daca e mix sau nu si vine nenea game dog care nu a vazut in viata lui un pitbull sau amstaff si ii zice: ba nu e amstaff ca am vazut in poza la perkele ca are picioarele nustiu cum hai ma lasi cu dinastia.