Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
isi dau seama pentru ca nu corespunde standardului. Ca sa iti faci o idee
uuuuuuuuuu ce dezamagit sunt (
(09-25-2013, 10:38 PM)rosoaga a scris: [ -> ]uuuuuuuuuu ce dezamagit sunt (

Dece pentru ca nu este pitbull..?? sau.?
salut el e cainele meu Jason si as vrea sami ziceti si mie daca e pit.. sau amstaff si cel mare e taicaso Terri pe maicasa inca nu o stiu deaia va cer parerea
Puai u cand ti-ai luat catzelul .. lai luat ca metish de...? Mie mi se pare a fi pitbull..(Tatal).!
degeaba arati o poza cu tatal puiului si ceri pareri importanta este si mama asa poti sti ce caine ai el fiind prea mic sa iti dai seama ce este.fa rost si pune o poza cu mama.dar nu inteleg cum ai luat puiul prin posta?
(09-25-2013, 10:38 PM)rosoaga a scris: [ -> ]uuuuuuuuuu ce dezamagit sunt (
Nu trebuie sa fii dezamagit, ai un caine foarte frumos. Despre parinti nu stii nimic?
(09-26-2013, 11:28 AM)K9rn a scris: [ -> ]Nu trebuie sa fii dezamagit, ai un caine foarte frumos. Despre parinti nu stii nimic?

Despre parinti stiu doar din vorbe , nu am poze , nimic....tot ce stiu e ca taicaso era negru ca el si cu capul mare si ca maicasa era gri ( blue ) cand am ales erau 2 catei negri unu "blue" si o catelusa neagra . Daia am si avut incredere in acel om pt ca stiu ca decat pitbulii au aceea nuanta de culoare . Dar asta e tin mult la cainele asta si am investit si o gramada de bani in el , dar pe viitor poate fac rost si de un pit ( dar de data asta de la o peroana "autorizata" ) ms oricum pentru pareri .

(09-25-2013, 10:54 PM)emanuelyo a scris: [ -> ]Dece pentru ca nu este pitbull..?? sau.?

da! , pt ca nu e pit.
E posibil sa aiba un parinte pitbull si unul din alta rasa, catelul tau mostenind fizicul de la rasa respectiva. Pune-l la efort fizic, alergat, innot, adu mingea, tras, springpole si vezi cum reactioneaza.
De fapt exclus tras ca e prea mic.
Il pui la efort fizic dupa varsta de 1.5 - 2 ANI..acum poti incepe cu alergatul..daca vrei sa se formeze frumos..!
(09-27-2013, 12:08 AM)emanuelyo a scris: [ -> ]Il pui la efort fizic dupa varsta de 1.5 - 2 ANI..acum poti incepe cu alergatul..daca vrei sa se formeze frumos..!

pai il pune la efort fizic si distruge cainele.fiecare rasa de caini are o anumita limita de a se antrena.crezi ca daca antrenezi un maidanez ca si cum ar fi pitt se dezvolta ca un pitt? niciodata nu ai sa vezi asa ceva pentru ca nu are genetica necesara.este ca si cum as lua un pekinez sa il antrenez sa arate ca arnold.
(09-26-2013, 04:00 PM)rosoaga a scris: [ -> ]Daia am si avut incredere in acel om pt ca stiu ca decat pitbulii au aceea nuanta de culoare

Hă hă hă

İmage


și acum serios prima pagină care mi-a dat-o goagălu

http://caninebreeds.bulldoginformation.c...-dogs.html
(09-27-2013, 08:48 AM)nicu a scris: [ -> ]pai il pune la efort fizic si distruge cainele.fiecare rasa de caini are o anumita limita de a se antrena.crezi ca daca antrenezi un maidanez ca si cum ar fi pitt se dezvolta ca un pitt? niciodata nu ai sa vezi asa ceva pentru ca nu are genetica necesara.este ca si cum as lua un pekinez sa il antrenez sa arate ca arnold.
Nu stiu cum sunt cainii dar la oameni chiar si cu un genetic de rahat poti ajunge de la 60 la 90-100 kg de muschi facand sala si avand o alimentatie corecta si echilibrata. Exemple sunt destule, dar e posibil ca la caini sa nu functioneze.
si la om cat si la caine totul depinde de genetica de constructia individului,degeaba tragi de fiare daca ai un corp cu o constitutie proasta pui muschi pe tine dar niciodata nu o sa fie ceva placut ochiului va fi ori brate mai mari ori piept mare si deformat ori spate ingust ori picioare subtiri asa si la caine degeba faci cu el diverse antrenamente daca genetica cainelui nu il ajuta.un pitt este fibros un amstaff muschiulos dar proportionat.nu ai cum sa faci un caine sa arate bine fara sa aiba o genetica buna ca altfel va avea niste pulpe muschiuloase un gat lung un piept ingust sant o gramada de defecte pe care le poti vedea la un caine in care stramosii lui sant din 10 mii de rase.
(09-27-2013, 08:48 AM)nicu a scris: [ -> ]pai il pune la efort fizic si distruge cainele.fiecare rasa de caini are o anumita limita de a se antrena.crezi ca daca antrenezi un maidanez ca si cum ar fi pitt se dezvolta ca un pitt? niciodata nu ai sa vezi asa ceva pentru ca nu are genetica necesara.este ca si cum as lua un pekinez sa il antrenez sa arate ca arnold.

Pa nu are nici o treaba daca il pui doar la alergat...numai sa nu il puna la efort fizic mare...eu zic ca sar dezvolta mai frumos...