Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Cainele ala de pe podium e Praetorian Staff Bond James Bond si, din cate stiu eu, se afla in proprietatea lui Cosmin Alexa din Iasi. Acesta este e-mailul lui: dascosmin@yahoo.com De asemenea, masculul apare si pe siteul canisei Smart Staff din Iasi, deci probabil se poate verifica si acolo veridicitatea acestei monte.

Cateaua nu stiu cine e.
(09-10-2013, 08:21 AM)nicu a scris: [ -> ]daca ambii caini au pedd inseamna ca provin dintr-o anumita canisa fiecare.

Nu neaparat. Oricine care detine o femela cu ped si monteaza cu mascul cu ped, poate scoate acte la pui, nu trebuie sa ai canisa.
(09-09-2013, 10:58 PM)mariusmihai a scris: [ -> ]pedul face cainele?,sau cainele face pedul?..

Într-adevăr nu poți judeca o carte după coperți, dar cu siguranță dacă autorul e Pulea Spătaru, poți să-i scrii titlul cu fir de aur, asta nu va schimba faptul că nu e decât maculatură. Asta desigur fără nici o legătură cu puiul tău, ci vorbesc doar la modul general.
caini montati daca au pedd pe pedd nu scrie vasile scrie ca provine dintr-o anumita canisa sau cel putin eu asa stiu ca daca tu dai la monta o catea de la tine si un mascul de la altul pe peddul fiecarui caine scrie de unde sant fiecare si ce este cu ei.asa stiu eu daca gresesc te rog sa ma corectezi.aici nu vorbesc de puii rezultati doar de caini montati.

pedul face cainele?,sau cainele face pedul?..

cainele face pedd-ul dar fara pedd nu ai certitudinea ca ai caine de rasa.
(09-11-2013, 10:47 PM)Athos.p a scris: [ -> ]Nu ma poate ajuta nimeni ? :|are trasaturi de pitbull.eu unul zic ca este.dar nu pot spune si cat de pur este.
Pe un ped, apar numele parintilor (si desigur al bunicilor, strabunicilor etc), dar nu si proprietarul tatalui, ci doar al femelei care este trecut ca crescator, cu sau fara afix de canisa.
Daca nu exista afix de canisa, ci au fost doar niste inmultitori care au montat la ghici, poti sa ai ceva de genul:

puiul BUBU, din tatal CUCU si mama DUDU, cu bunicii FUFU si GUGU, si astfel sa nu ai nici cel mai mic habar cine sunt cainii aia, cine i-a produs etc.
Buna ziua,
Avand in vedere ca sunt prieten bun cu cel ce il detine pe KING (Praetorian Staff Bond James Bond) si ca e prezentat si pe site-ul meu la dorinta lui Cosmin Alexa din Barlad( uneori mai vine si prin Iasi, detine aici un imobil si a facut aici facultatea de medicina veterinara) , simt nevoia sa intervin si sa specific ca pana nu am un raspuns clar de la Cosmin nu incurajez pe nimeni sa ia in serios postul cu vanzarea de pui.
Voi reveni curand cu o noua informatie dupa ce discut cu Cosmin si ma lamureste, sau poate chiar el intra si va lamuri situatia.
maya..14 saptamani


'mariusmihai'

Fa-i topic separat daca vrei sa o prezinti. Topicul acesta are alta intrebuintare.
Am promis un raspuns, am revenit cu el.Monta a avut loc, King si femela au acesti pui, mama puilor are pedigree dar nu are inca luat dreptul de monta.Totusi dupa noul regulament se poate scoate pedigree la pui, doar ca va costa dublu fata de taxa obisnuita pusa de ACR.
Decizia de a scoate pedigree la pui apartine proprietarului femelei, dar se pare ca pretul mic de vanzare al puilor il impiedica in calcule si nu iese la socoteala, asa ca ori platiti omului un pret corect si face si el un efort si scoate actele, ori va pricopsiti cu pui cu un genetic bun dar fara recunoastere.
Mai mult de atat nu am ce zice, pt un ban in plus sa nu scoti acte la pui mi se pare o prostie, mai ales ca unii cumparatori decid sa incurajeze acest aspect dorind sa plateasca mai putin cu un milion pe un pui.

Rusinica!!!
Alte pareri despre Maya ? Multumesc anticipat.
...........
E frumoasa Maya,e un mix dupa parerea mea,nu as sti sa-ti spun cu ce,dar are o blanita foarte frumoasa,si se vede ca e ingrijita,da de unde esti mai exact din baia mare,poate iesim cu caini!
elisa cand spui ca un caine este mix trebuie sa arati si de ce crezi ca este.dpdv morfologic eu zic ca este pitt are toate caracteristicile unui pitbull.ca vezi tu alta rasa in bagata acolo asa o fi dar bine este sa si spunem cam unde aduce cu alta rasa.
Da,ai dreptate!
Mersi elisa ... Am foarte mare grija de ea. Ti-am dat add pe fb.
Ok,am vazut,scuzama daca team indus in eroare,sunt de acord cu Nicu,arata pitbull,dar mno eu miam zis parerea!