Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
tatal,campion national la prezentare,
[attachment=22211]......
Nume din Pedigree, canisa căreia aparțin puii. Asa, oricine poate sa spună: mega campion de România
man,cateaua,este din iasi,apartine unui coleg de munca, masculul din constanta,proprietar fiind un medic veterinar,cateaua este la prima fatare,ambii au ped,tatal champ la prezentare,poate fac rost de poze cu parintii

cand iau pedul,il bag pe forum
Champ la prezentare? Nu exista acest titlu. Cine este medicul care are câinele?
Iar man este o ea :)
tatal puilor,KING
Mama puilor
[attachment=22226]mai zi ceva
(09-08-2013, 07:46 PM)mariusmihai a scris: [ -> ]man,cateaua,este din iasi,apartine unui coleg de munca, masculul din constanta,proprietar fiind un medic veterinar,cateaua este la prima fatare,ambii au ped,tatal champ la prezentare,poate fac rost de poze cu parintii

cand iau pedul,il bag pe forum


[attachment=22232]asa cum am promis,poze cu parinti fetitei ,tatal KING,champ
femela are si ea pedd?
Dar daca ai ped la catelusa, ii stii parintii si mai e si de la canisa....de ce oare ai mai postat aici ?
da,si cateaua are ped bun,si catelusa,am postat aici pt ca daca puiul nu avea ped majoritatea spuneau METIS,as vrea sa va intreb,,,,pedul face cainele?,sau cainele face pedul?..Primele exemplare de amstaff sa zicem ce ped aveau?......puteam lua aceasta catelusa fara ped ,cu bani mai putini,asta inseamna ca era corcitura?

[attachment=22244]ChrysaB,ai ramas fara cuvinte comentarii nimic?
Inseamna ca nu ai fi putut dovedi niciodata ca e amstaff si daca ar fi fost un caine cu potential nu i-ai fi putut fructifica acel potential.
MariusMihai,demostreaza-mi tu mie ca acela este tatal. Dupa uite-te dupa comentariile Chrysei.
daca ambii caini au pedd inseamna ca provin dintr-o anumita canisa fiecare.ne poti spune numele de pe pedd ale parintilor si ale canisei?
si daca ai poze cu monta respectiva?daca de la cel care ai cumparat puiul nu ti-a arata si monta este ceva putred la mijloc mai ales ca nu sant caini din acelasi loc.este foarte usor sa vand un pui si sa arat un mascul oarecare ca fiind tatal puiulor si mai ales daca cel cu masculul imi este prieten va recunoste ca este o monta reala de aceia se cere si poze sau un clip cu monta cand caini provin din doua locuri separate.
o sa bag si filmarea cu monta,cat despre canisele din care provin parinti,o sa va spun cand primesc pedul
Buna sunt nou . As vrea sa stiu si eu ce rasa este. Are 8luni si ceva si 22 kg. Sper ca sunt ok pozele ca sa va dati seama. Am luat-o de mica fara ped , mi s-a spus ca e pitbull.
Nu ma poate ajuta nimeni ? :|
(09-09-2013, 10:58 PM)mariusmihai a scris: [ -> ]da,si cateaua are ped bun,si catelusa,am postat aici pt ca daca puiul nu avea ped majoritatea spuneau METIS,as vrea sa va intreb,,,,pedul face cainele?,sau cainele face pedul?..Primele exemplare de amstaff sa zicem ce ped aveau?......puteam lua aceasta catelusa fara ped ,cu bani mai putini,asta inseamna ca era corcitura?

ChrysaB,ai ramas fara cuvinte comentarii nimic?

Nu sunt fara cuvinte, nu-mi bat capul cu tine ca nu are rost. Stii cate poze pot sa-ti pun si eu asa , cu masculi, femele, pe podium si cu n pui de "Amstaff" de pe Mercador?! Care rostul?
Nu e nici un medic veterinar in Constanța care sa aibă canisa de Amstaff , vezi, nu ti-ai facut lecțiile , stau in Constanța de 100 de ani
Zi-ne din ce oraș este mama ca iti aflam noi imediat de Pedigree are, fara sa aștepti tu " petigri-ul"
(09-11-2013, 10:47 PM)Athos.p a scris: [ -> ]Nu ma poate ajuta nimeni ? :|

Așteaptă ca ti se va raspunde.