Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
E maidanez, singuru lucru pe care il are in comun cu un amstaff sau pitbull ar fi urechile cupate. Poate o fi avand el prin stramosi si amstaffi, si bullterrieri si de-alte rase, dar cainele este in termeni mai eleganti un metis.
la mai si cupat pe saracul catel
Cand l-am cumparat i-am vazut parinti si erau amandoi pitbull dar ma gandesc ca poate a vrut ala sa rada de cineva si mi-a dat vreo corcitura.O sa pun si cateva poze cu ea.Multumesc !
I-ai vazut parintii si erau amandoi pitbull dar poate vanzatorul ti-a dat un pui din curtea vecinului... sau cum?! :)) daca i-ai vazut parintii si spui ca sunt pitbull
Pune poze cu parintii, puiul e prea mic sa iti poata cineva raspunde la intrebare... Oricum e tare frumusel. Sa-ti traiasca!
Multumesc tatal are pedygree si campion(asa mi-a sp proprietarul)nu am poze cu parinti si e luata de pe langa bucuresti nu stiu cand mai am eu timp sa trec pe acolo.
E! Se vede pe ea ce campion e ta-su, nici nu mai trebe alte info. Morfologic, e pitbull fioros alea alea, tu peste 1 an si ceva o sa ai cuib si ea o sa fie la fel de campioana! :)
Wtf ce e cu raspunsul asta ?
Wtf e cu topicul asta?
Sigur este un catel... care te o sa te iubeasca pe viitor si o sa te loveasca cu dragoste de fiecare data cand va avea ocazia mai ales in momentul cand ai plecat de acasa si te intorci la el ( cel putin asa este pentru mn....cand vin de la munca dupa 16 ore in care nu ma vad cum mi se aud pasii pe strada inebunesc in tarc amandoua pana nu merg la ele sa le mangai si sa vorbesc cu ele nu ma lasa sa dorm.... cainii simt lipsa omului ce il iubesc mai mult decat o va simtii orice om de pe pamantul asta)
Asa ca lasa intrebarile de genul....acum il ai este al tau iubestel pentru cum este nu pentru ce rasa este ca si el o sa te iubeasca pentru ce fel de om esti nu pentru ca esti om
App... cati ani ai?????... asa de curiozitate
daca ai luat-o din bucuresti sigur e ta-su campion. aici toti sunt campioni
(08-27-2013, 08:39 AM)uratzel4fun a scris: [ -> ]App... cati ani ai?????... asa de curiozitate
Maxim 15 zic eu.
(08-27-2013, 12:26 AM)mirel a scris: [ -> ]Multumesc tatal are pedygree si campion(asa mi-a sp proprietarul)nu am poze cu parinti si e luata de pe langa bucuresti nu stiu cand mai am eu timp sa trec pe acolo.
Daca are pedygree atunci inseamna ca e pitbull si puiul si cand creste mare o sa fie campioana daca nu in bucuresti macar pe sate.
(08-27-2013, 12:26 AM)mirel a scris: [ -> ]Multumesc tatal are pedygree si campion(asa mi-a sp proprietarul)nu am poze cu parinti si e luata de pe langa bucuresti nu stiu cand mai am eu timp sa trec pe acolo.

ce pedigree are si unde este campion?la lupte la expozitii?
2 chestii legate de acest topic:
- cand cereti pareri despre un caine, postati cel putin 3 poze din diferite pozitii (vor fi sterse toate posturile care nu respecta aceasta regula).
- luati in considerare ca in lipsa unui pedigree nu veti primi decat pareri presonale. Unele pot fi aproape de adevar, altele pot sa n-aiba nici o legatura cu adevarul.
merita cateva sute de euro? ambi parinti au pedigree,tatal campion,puiul il primesc peste 2 sapt cu ped,etc,apropoo care e diferenta intre ped national si pedigree international?proprietarul ma intrebat de care vreau.....i-mi cer scuze am postat de mai multe ori
Din ce canisa provine?