Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce Rasa Este Cainele Meu?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
(06-09-2013, 10:05 AM)BeydamoReX a scris: [ -> ]"Nu ti mai fa atatea griji" tu vorbeai?

Dude, am sters deja vreo 5 mesaje dupa tine. Crede-ma pe cuvant ca am lucruri mai bune de facut duminica dimineata. Daca ai chef de cearta, misto, injurat caini etc, ai messenger, facebook, twitter. Mersi.
Astazi i-am ales nume- Bruno, iar maine face o luna :x Credeti ca il poate afecta cu ceva atata carne ?? dimineata laptic, dupa-amiaza pe la 2-3 piept de pui la rotisor, pe la 5 pulpe de pui facute in cuptor si acum, la 10 .. putine Royal starter mini(boabe). Din fiecare meniu a mancat aprox.. 75g.(boabe mai putine, ca sunt usoare.)

[attachment=20352]
[attachment=20353]
(06-09-2013, 10:14 PM)ovidiuovidiu a scris: [ -> ]Astazi i-am ales nume- Bruno, iar maine face o luna :x Credeti ca il poate afecta cu ceva atata carne ?? dimineata laptic, dupa-amiaza pe la 2-3 piept de pui la rotisor, pe la 5 pulpe de pui facute in cuptor si acum, la 10 .. putine Royal starter mini(boabe). Din fiecare meniu a mancat aprox.. 75g.(boabe mai putine, ca sunt usoare.)

La poze nu sta .. nici sa-l impusti :)) Cand vede telefonul, fuge unde vede.. Bine ca abia s-a trezit si nu stia ce si cum :)) am facut vreo 60 poze si au ramas 2 :))

Nu ii mai da lapte, nu ii mai da pulpe la cuptor, nu ii mai da pui la rotisor!!!
Cine te-a învățat meniul asta pentru caine?
(06-09-2013, 10:21 PM)ChrysaB a scris: [ -> ]Nu ii mai da lapte, nu ii mai da pulpe la cuptor, nu ii mai da pui la rotisor!!!
Cine te-a învățat meniul asta pentru caine?

Off.. ce rau ii poate face? am auzit ca-i face bine carnea
Cea mai buna este carnea cruda,pentru el insa cred ca e mai bine sa-i fiarba carnea deoarece este mic si are stomacul mai sensibil.Sa mai pui poze cu evolutia lui ca e tare frumos!
Nu-i mai prepara astfel carnea , sunt o multime de metode pe care cei ce detin pitt sau amstaff , le folosesc pentru a prepara hrana , cauta in forum si vei gasi mai multe retete culinare pentru puiutul tau.
Alte sfaturi?? si pareri despre el ??
linda are 4 luni si vreau sa ii stiu originile. cu ce seamana?
Urechi si labute de Pit Bull, colorit si privire de Amstaff si blana de maidanez. In orice caz, este un metis tare dragalas. Sunt sigur ca o sa te iubeasca cel mai mult! Sa-ti traiasca! :)
da e un metis f dragalas
Maidanez.....
[attachment=20766][attachment=20766][attachment=20767]imi spuneti si mie ce rasa este cainele sau daca este mix?
Din ce caini e, ii stii parintii ? Pare un mix frumusel.
ba fram nu ii stiu am facut prostie ca nu am vazut parinti leam zis sa mi arate si nus ce sa zic cred ca a fost teapa ca a zis ca nu ii are acasa da e pitbull original?
Marius fram, cam ce varsta ai tu daca poti sa ne spui ? Catelul arata bine si poate fi si pitbull original, dar trebuie sa-i dai mancare buna si vitamine, suplimente, sa ai mare grija de el ca degeaba ar fi el original daca nu creste cum trebuie