Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce marca de mancare uscata dati cainilor?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Pentru a afla care este cea mai folosita marca de mancare uscata, si implicit si cea mai buna, am facut acest chestionar. In caz ca dati cainilor mancare facuta de alti producatori care nu sunt in lista, va rog sa specificati printr-un mesaj, si voi adauga ulterior in lista.

De alungul timpului i-am dat Acana , Royal Canin si ProPlan dar de vreo 4-5 luni am ramas pe ProPlan si sunt fff mulțumit
Royal, Orijen, Acana in ordinea in care le-am folosit. Am ales Acana in favoarea Orijenului datorita compozitiei foarte asemanatoare si diferentei de pret.
Am folosit Royal Maxi Junior Active pana la 6 luni si am trecut pe ProPlan Puppy Large Athletic.
Up ! :) Nimeni altcineva ? :)
Acana ii dau acum, i-am dat inainte Pro Plan .
Cand era mic manca Royal Canin acum papa Acana
cam de 2 saptamani am trecut de la Royal Canin la Bosch si constat cu bucurie ca nu mai are maimuta mea tentativa, cand suntem pe afara, de a manca toti c***tii de pe jos...
De cand ii dau Bosch ii dau si ulei de somon... Nu stiu daca doar schimbarea marcii de manacare a facut-o sa nu mai manance toate prostiile de pe jos sau/si surplusul de ulei... dar sigur sunt foarte multumita de rezultate :)))
maya a primit ...........Royal Canin,Orijen care nu a mers la ea, si Eukanuba (Eukanuba Low Activity, All Breeds Adult).............am ramas la ultima marca de mancare.
Orijen 6 Fish
Pana acum se pare ca Acana conduce cu 5 voturi :)
Am inceput prost, pedigree, dupa care am trecut pe Bosch si pot sa spun ca sunt foarte multumit. Ii prieste piticului , blana frumoasa , energie cat china...
Cei care dati cainilor Pedigree si Friskies, RENUNTATI!
Purina Pro Plan original puppy !!! Foarte multumit de ea.
Am folosit 1,5 ani Eukanuba (cu cerb, si cu fazan) pe Rottul meu, de departe asta mi sa parut cea mai buna, sau cea mai potrivita cainelui meu.

In rest am mai folosit Avance, Purina ProPlan, Bewi DOG, Royal Canin si cam atat imi amintesc pe moment.
Daca as face un top as pune in ordinea asta: 1. Eukanuba, 2. Advance, 3. Royal Canin.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12