Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ricco [Hunedoara]
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pagini: 1 2 3
Am mai vazut caini cracanati , dar nu asa. La el pleaca de sus "cracanarea" . Altii le au strambe dar el le are despartite mult.
am vazut ca are cateva semne pe labute...l-ai testat olecutza? de curiozitate intreb nimic mai mult
Este o problema genetica la el. Atat labele din fata cat si pieptul, insa, atata timp cat nu-l deranjaza si este activ, nu este nicio problema.


Sanatate in continuare!
(12-20-2012, 10:10 PM)danydany a scris: [ -> ]am vazut ca are cateva semne pe labute...l-ai testat olecutza? de curiozitate intreb nimic mai mult
nu l-am testat niciodata
(12-21-2012, 06:40 PM)ale a scris: [ -> ]Este o problema genetica la el. Atat labele din fata cat si pieptul, insa, atata timp cat nu-l deranjaza si este activ, nu este nicio problema.


Sanatate in continuare!
nu exista nici o " problema genetica " nici la piept nici la labe iti garantez eo asta omule , dar am specificat ca nu sta asa tot timpul . eo doar am prins momentul cand a luat pozitiile respective si am facut o poza , pentru ca mi s-a parut interesant,atata tot .. o sa postez niste poze mai "normale" sa zic asa , sa nu mai fie discutii pe tema asta , si nici pareri despre probleme genetice . ! o zi buna
Omule, am zis "problema genetica" nu "defect genetic", pentru ca se vorbea de lipsa de calciu, ceea ce nu are cainele tau ci pur si simplu asta este conformatia lui.

Dar vad ca in loc sa citesti cu atentie ce se scrie, preferi sa iei atutidine de mare smecher iar eu nu suport "smardoielile" astea de 2 lei. Postul meu nu era unul sa te atace sau sa jigneasca cainele in vreun fel. Ai inteles total anapoda!


O zi buna si tie.


auzi ca smardoieli .. vad ca tu te ataci singur... daca esti gardian aici asta nu inseamna ca ti permiti sa vorbesti cum vrei tu cu cine vrei tu ... te rog frumos putin respect .. nu vad unde am luat "atitudine de smecher" in fine.. am vrut doar sa lamuresc "problema" dar vad ca tu fiind gardian pe forum esti tare in clanta ...las o mai moale ca nu ma impresionezi pretene' . si nu vad de unde si pana unde ai catalogat o tu problema genetica .tu sti in primul rand ce inseamna termenul " problema " ? ..."Este o problema genetica la el " . oricum eo zic s-o lasam balta ..si am mai zis o .....
A considerat ca e o problema deoarece ... nu vezi in fiecare zi un astfel de pitbull si daca stam sa ne uitam peste conformatia apbt-ului, iarasi nu ai sa vezi nimic asemanator. Nu vad de ce te simti atat de iritat, deoarece nimeni nu ti-a jignit sau injosit cainele

PS. Ale e fata.
Hai ca incepe sa-mi placa.

1. Daca nici dupa ce ti-am explicat ideea frazei respective ca la clasa a 4a tot n-ai inteles, nu-i vina mea.
nu-i nimic, mai explicam inca o data:
S-a adus vorba ca poate fi o lipsa de calciu, un roll, tras de greutati si alte idei iar eu am incercat sa spun pe scurt ca este vorba de GENETICA la el, de sistemul lui osos, de conformatie, de cum vrei tu s-o numesti.
Nu ti-am jignit cainele in niciun fel, nu am zis nimic de rau de el, ba din contra am terminat prin "atata timp cat nu-l deranjaza si este activ, nu este nicio problema."
Nu inteleg de unde te-ai simtit atacat si ai simtit nevoia sa-mi raspunzi de sus.

2. Ce legatura are moderatorul cu parerea mea personala? Ti-am dat vreun avertisment, te-am banat? Te-am amenintat ca urmeaza sa iau masuri administrative? wtf?
3. Eu nu am aratat nicaieri lipsa de respect si nici "tare in clanta" nu am fost, dar pot fi. Imi este mult mai usor decat sa fiu diplomata si sa am rabdare cu toti.

4. Nu am de ce sa te impresionez prietene, am barbat acasa.

Te p0piK


(cu ironii si rautati pot raspunde si eu oricand ). Cu asta am incheiat si discutia.

Sanatate cainelui si o seara buna
Pagini: 1 2 3