Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Chanti [Slatina]
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Va prezint pe catelusa mea Chanti in varsta de 3 luni jumate . Astept parerile voastre!!!
sall si bine ai venit.catelusa este foarte frumoasa daca poti sa ne mai dai detalii despre hrana,comportament eventual poze cu parintii.bafta cu ea.
Bun venit.
Frumoasa catelusa ta,sa-ti traiasca.
Mai trebuiesc niste detalii despre catelusa,alimentatie,poze cu parinti etc,si trebuie sa stim si stapanu.
e frumi, numai femele in ultimul timp
el este Roky tatal lui Chanti poze cu "masa" nu am , dar o sa incerc sa fac rost!
cat despre alimetatie : bobite pedigree junior amestecat cu conserva de carne, la 2 zile un ou fiert.
vintamine si calciu ii dau de la 2 luni -2 luni juamte de cand mi-a recomadat veterinarul...
cea mai proasta mancare de pe planeta asta e chappy si pedigree, renunta la ele sunt praf...de ce crezi ca sunt asa ieftine ? incearca royal canin, acana, orijen, pro plan astea sunt boabe de calitate :)
cat despre comportamentul ei , este foarte prietenoasa cu toti caini si mai ales cu copii ... cu pasarile si cu pisici cam are probleme ...
Royal Canin Iam dat la inceput manca de rupea ...
Cam toti cainii au problema cu pasarile si pisicile. Ca hrana daca nu ai un buget prea mare, incearca Bosch, e la un pret foarte rezonabil, daca nu iti permiti nici Bosch, incearca macar CLAN, e o hrana bunicica pentru pretul respectiv. Foarte frumoasa catelusa, sa iti traiasca !
Felicitari pentru pitica,e frumoasa foc.Sa ai multa grija de ea si ai grija cu alimentatia,conteaza foarte mult.Daca e sa faci o socoteala,castigi pe o parte cu hrana mai ieftina dar e posibil sa iti para rau pe alta parte.Parerea mea,incearca sa investesti putin mai mult in hrana de calitate si mai adauga-i si o masa gatita si eu zic ca e ok.
Multa bafta cu ea si mai asteptam poze,detalii ca e frumusica foc
(12-14-2012, 02:11 PM)Killuminati a scris: [ -> ]Cam toti cainii au problema cu pasarile si pisicile. Ca hrana daca nu ai un buget prea mare, incearca Bosch, e la un pret foarte rezonabil, daca nu iti permiti nici Bosch, incearca macar CLAN, e o hrana bunicica pentru pretul respectiv. Foarte frumoasa catelusa, sa iti traiasca !

o sa incerc sa imi comand mancarea care mi-ati recomandat-o luna viitoare cand o sa fac rost de bani! Va multumesc pentru sfaturi!
(12-14-2012, 02:12 PM)samysha a scris: [ -> ]Felicitari pentru pitica,e frumoasa foc.Sa ai multa grija de ea si ai grija cu alimentatia,conteaza foarte mult.Daca e sa faci o socoteala,castigi pe o parte cu hrana mai ieftina dar e posibil sa iti para rau pe alta parte.Parerea mea,incearca sa investesti putin mai mult in hrana de calitate si mai adauga-i si o masa gatita si eu zic ca e ok.
Multa bafta cu ea si mai asteptam poze,detalii ca e frumusica foc
mananca ciorba de rupe, dar i-o amestec mereu cu bobite la fel si laptele ! pozele sunt facute acum 2-3 zile. O sa revin luni cu poze dupa ce ii scot firele !
mai am o intrebare foarte importanta vitaminele se dau tot timpul??? vitaminele care la folosesc se numesc (Beaphar Top 10 Multi vitamine )
Daca treci pe mancare superpremium, trebuie sa faci pauze la vitamine, daca dai pedigree sau boabe de astea ieftine, poti sa ii dai lejer 20 cu 10 pauza, sau chiar si 25 cu 10 sa zicem, pentru ca nu au asa multe vitamine si calciu. Vitaminele de la Beaphar sunt ok, dar iti recomand Cafortan, sunt mult mai bune.
ea are in momentul de fata peste 8 kg dar este cam scunda! eu ii dau vitamine de mult i-am mai mai dat vreo 20 pastile(cred ca era 1 pastila pe 5 kg)cate una pe zi timp de 20 zile(dar nu stiu cum se numeau pastilele) cred ca trebuia sa ii maresc de mult doza, de cateva zile incep si ii dau beapahar .... este bine sa continui asa??? sau sa fac pazua???
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13