Forum Pitbull Romania

Versiunea integrala: Ce are daca e alb?
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pagini: 1 2
Nu am prea multe de spus pentru ca sunt abia la inceput.
Am un baietel de 7 saptamani si e la mn de 1 saptamana.
Il iubesc, e primul meu pit.
Dar am o nelamurrire, ce are daca e alb?
E alb complet ?
Ce are?
E alb? E albinos? Vede? Aude? Ce are?
Poze?

Buna ziua, in primul rand.
In al 2lea, frumos ar fi sa spui exact ce te intereseaza, nu sa arunci niste intrebari la care raspunsuri s-ar putea intinde pe 100 de pagini.

Si 3, s-a mai discutat aceasta problema, cauta in forum si vei gasi raspunsuri.


(Daca este doar alb, fara probleme de sanatate si pigment, nu are absolut nimic. Este recomandat insa mai departe sa nu-l montezi)

O zi buna
Dorian,

Mai jos ai linkul catre discutiile anterioare pe aceeasi problema:
http://pitbullclub.ro/pitbull-alb-predis...ainele+alb

In mare, cainii de culoare alba pot avea anumite probleme de sanatate, probleme pa care un caine normal nu le-ar intampina.

Daca el este sanatos acum asta nu inseamna ca nu poate avea anumite probleme mai tarziu. Daca tot l-ai luat, asigura-te ca este sanatos, cand termina schema de vaccinare du-l la vet pentru controale amanuntite. Controale de vaz, auz...samd.

Important este daca este albinos (asta insemnand ca trufa nu este pigmentata, pleoapele sunt roz, pielea este roz si deloc pigmentata). Aici ai avea o problema, intrucat albinismul este o boala ereditara, ce implica mai multe potentiale probleme.

Asteptam raspuns
Pune niste poze cu el sa vedem mai exact ce intelegi tu prin alb.
Uite aici cateva pagini de discutii despre pitbullul alb.
----
eu zic ca singura ta problema e ca se murdareste mai repde:)))
nu doar se murdareste dar si imunitetul este mult mai slab decit la ceilalti pitbull
Da. daca proportia de alb este mai mare de 75%(sunt considerati defecti genetic) te poti confrunta cu imunitate scazuta, surzire, orbire...etc, se poate sa nu ai probleme cu asta dar in mode general da.
daca e alb e urat,nimic altceva
atunci de ce sunt mai multi pitbulli albinosi surzi decat restul? am citit acum ceva vreme un articol destul de interesant si bine documentat pe tema asta, sper sa dau de el sa pun link-ul.
a,da,sansele sa se nasca surd sau cu probleme sunt mai mari atunci cand cainele este albinos,nu doar alb.eu ma refeream strict estetic ca este mai putin aspectuos.daca vreau caine alb,imi iau dog argentinian,nu pitbull
Corect. Aveam impresia ca se vorbeste despre albinosi. Au si cei albi farmecul lor. Probabil cei care au pitbulli albi, au ales rasa asta pt temperament.
Apropn de dog argentinian, am vazut saptamana trecuta un exemplar superb (si o stapana pe masura). E o rasa foarte frumoasa si din cate am observat ceva mai blanda.
referitor la urat!!!!!!!!! dar care pitbull pentru tine e frumos cosmicdoom?????? nu exista pitbull urat, indiferent ce culoare are este mereu superb,ca rasa si caine..mie personal imi plac toate culorile la ei si alb si red si blue,sunt bestiali
Omul si-a exprimat o parere proprie si personala. Si mie pitbullii si amstaffii albi mi se par urati, e doar parerea mea, fiecare cu gusturile lui :)
tot aia negrii sunt baza:))))
Pagini: 1 2